Δελτίο καιρού… από το βήμα της Βουλής

Δελτίο καιρού… από το βήμα της Βουλής

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, αφού τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση, προειδοποίησε για τον καύσωνα που έρχεται τις επόμενες ημέρες αλλά και τον κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω των δυνατών ανέμων

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, αφού τοποθετήθηκε από το βήμα της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση, προειδοποίησε για τον καύσωνα που έρχεται τις επόμενες ημέρες αλλά και τον κίνδυνο πυρκαγιάς λόγω των δυνατών ανέμων.

«Ας με συγχωρέσει ο κύριος πρόεδρος, θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω. Και θα σας παρακαλέσω να με προσέξετε, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο έρχεται ένας καύσωνας, ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας» είπε και κάλεσε τους βουλευτές να ενημερώσουν τους φορείς στις περιοχές τους γιατί «έρχεται καύσωνας ισχυρός».

Παράλληλα όμως, οι άνεμοι θα είναι πολύ δυνατοί, 7-8 μποφόρ, τόνισε ο κ. Καλλιάνος.

«Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί για τις πυρκαγιές, ας μην καεί άλλο η Ελλάδα. Να ξέρετε ότι έρχονται τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται ενδεχομένως και βροχές» κατέληξε ο μετεωρολόγος.

Δείτε την πρόγνωση του κ. Καλλιάνου από το 08:30 του βίντεο

Ομιλία Γιάννη Καλλιάνου στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία. (28.07.2020)

"Αυτό που σας φοβίζει τελικά, αγαπητοί συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ακριβώς αυτή καθεαυτή η ελευθερία επιλογής.Και φοβάστε την ελευθερία επιλογής διότι πολύ απλά φοβάστε την απόρριψη των ιδεοληψιών σας που θέλουν το κράτος εξουσιαστή και όχι υπηρέτη των πολιτών."Η σημερινή μου ομιλία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά σχολεία.

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos στις Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ