Απίστευτο κι όμως ελληνικό : Κάνουν ελέγχους φορώντας τις λάθος μάσκες

Απίστευτο κι όμως ελληνικό : Κάνουν ελέγχους φορώντας τις λάθος μάσκες

Την ώρα που η μάσκα έχει γίνει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους και οι λοιμωξιολόγοι χτυπάνε... καμπανάκι για τις προσωπίδες, λέγοντας πως είναι απλά διακοσμητικές και πως δεν προστατεύουν ούτε αυτόν που τις φοράει, ούτε τους γύρω του.

Την ώρα που η μάσκα έχει γίνει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους και οι λοιμωξιολόγοι χτυπάνε… καμπανάκι για τις προσωπίδες, λέγοντας πως είναι απλά διακοσμητικές και πως δεν προστατεύουν ούτε αυτόν που τις φοράει, ούτε τους γύρω του.

Ωστόσο η προσωπίδα είναι ίσως η μόνη λύση για όσους είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν επί ώρες φορώντας κάποιο προστατευτικό.

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση το οξύμωρο είναι πως ακόμη και αυτοί που καλούνται να τσεκάρουν αν χρησιμοποιείται η μάσκα και να κόψουν πρόστιμο φοράνε τις ίδιες ακατάλληλες μάσκες.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, άτομα από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας φορούν προσωπίδες την ώρα που κάνουν ελέγχους.

Σημειώνεται οτι την Τετάρτη η λοιμωξιολόγος Αθηνά Λινού είπε: «Η ασπίδα προσώπου απαγορεύεται (σ.σ εννοεί χωρίς την προστατευτική μάσκα από μέσα). Η ασπίδα που ξεκινάει κάτω από το πηγούνι και φτάνει μέχρι τη μύτη, χωρίς να καλύπτει την μύτη, είναι ανέκδοτο πλέον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ