Ελληνοτουρκικά: Ερρίφθη ο κύβος για τις διερευνητικές επαφές – Στις 24/8 η πρώτη συνάντηση

Ελληνοτουρκικά: Ερρίφθη ο κύβος για τις διερευνητικές επαφές – Στις 24/8 η πρώτη συνάντηση

Από την εβδομάδα που εκκινεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενδεχομένως κι εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση, εκτός απροόπτου, του επόμενου γύρου των διερευνητικών επαφών Ελλάδος – Τουρκίας όπως πληροφορείται «Το Βήμα»

Από την εβδομάδα που εκκινεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, ενδεχομένως κι εκείνη την ημέρα, έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση, εκτός απροόπτου, του επόμενου γύρου των διερευνητικών επαφών Ελλάδος – Τουρκίας όπως πληροφορείται «Το Βήμα».

Θα πρόκειται για τον 61ο γύρο μεταξύ των δύο πλευρών και προβλέπεται να λάβει χώρα στην Τουρκία.

Η δυσκολία μετάβασης στη γειτονική χώρα λόγω των περιορισμών του κοροναϊού ίσως επηρεάσει την τελική ημερομηνία της συνάντησης αυτής, η οποία έρχεται ως συνέχεια της «τριμερούς του Βερολίνου» ανάμεσα σε Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία στα μέσα Ιουλίου.

Πρώτη συνάντηση έπειτα από τέσσερα και πλέον χρόνια

Θα είναι πάντως η πρώτη μετά από περισσότερα από τέσσερα χρόνια καθώς η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2016.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να υπάρξουν ορισμένες προσαρμογές στην ελληνική ομάδα των συνομιλιών, αλλά σε αυτή θα παραμείνει ο πρέσβης ε.τ. Παύλος Αποστολίδης που ηγείται της ομάδας από το 2010.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ