Το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ – Λιποθυμίες στις στάσεις

Το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ – Λιποθυμίες στις στάσεις

Οι πολίτες, αφού περιμένουν στην στάση για περισσότερο από 25 λεπτά, στοιβάζονται ο ένα πάνω στον άλλον, φορώντας μάσκα αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους

Εδώ και πολλές ημέρες επικρατεί το αδιαχώρητο στα ΜΜΜ. Οι πολίτες, αφού περιμένουν στην στάση για περισσότερο από 25 λεπτά, στοιβάζονται ο ένα πάνω στον άλλον, φορώντας μάσκα αλλά θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Σήμερα, Παρασκευή, μια ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε την ταλαιπωρία και κατέρρευσε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της στην στάση του λεωφορείου. Περίμενε στην ουρά επί σχεδόν μία ώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται και αυτοί στη στάση του λεωφορείου τρέχουν να τη βοηθήσουν. Της ρίχνουν νερό και της σηκώνουν τα πόδια.

Η κάμερα του MEGA καταγράφει καρέ – καρέ τις προσπάθειες των πολιτών να την συνεφέρουν. Την ίδια στιγμή, το λεωφορείο που περίμενε πριν καταρρεύσει φτάνει στη στάση.

«Άφαντα» τα λεωφορεία στις στάσεις
29, 28, 20 λεπτά. Οι αναμονές των λεωφορείων είναι τεράστιες. Ακόμα και μετά την ανάκληση των αδειών τα δρομολόγια είναι πολύ αραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός στις στάσεις αλλά και μέσα στα λεωφορεία.

Οι πολίτες έχουν συμμορφωθεί και φορούν τις μάσκες τους πριν επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Αυτό που λένε όλοι όμως είναι ότι ο συνωστισμός θα υπάρχει όσο τα λεωφορεία αργούν να εμφανιστούν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ