Oruc Reis : Βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα

Oruc Reis : Βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα

Εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται, από λίγο μετά τις 19:00, το απόγευμα της Τετάρτης το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, το οποίο συνεχίζει την πορεία του εντός της Κυπριακής ΑΟΖ

Εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται, από τις 19:00, το απόγευμα της Τετάρτης το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, το οποίο συνεχίζει την πορεία του εντός της Κυπριακής ΑΟΖ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, τόσο το Oruc Reis, όσο και τα βοηθητικά του Ataman και CengizHan αλλά και πολεμικά που το συνοδεύουν συνεχίζουν την πορεία τους εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Σημειώνεται, δε, ότι τα ελληνικά πολεμικά πλοία που το παρακολουθούσαν από την πρώτη στιγμή, θα παραμείνουν στην περιοχή για κάθε ενδεχόμενο.

Δείτε που βρίσκεται το Oruc Reis στις 19:30 της Παρασκευής:

Δεν έκανε έρευνες

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι το Oruc Reis δεν προχώρησε σε σεισμικές έρευνες.

Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό πως έχει ρίξει καλώδια στη θάλασσα, σύμφωνα με όσα λένε αναλυτές, είναι αδύνατον να κατάφερε να διεξάγει έρευνες, λόγω του θορύβου που δημιουργείται από την ταυτόχρονη λειτουργία των μηχανών τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα τουρκικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ