Κορωνοϊός : Εκλεισε για 48 ώρες η Λίμνη Βουλιαγμένης – Εντοπίστηκε κρούσμα

Κορωνοϊός : Εκλεισε για 48 ώρες η Λίμνη Βουλιαγμένης – Εντοπίστηκε κρούσμα

Συγκεκριμένα βρέθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να μπει προσωρινό λουκέτο προκειμένου να γίνουν απολυμάνσεις.

Έκλεισε σήμερα και για 48ωρες  για το κοινό η Λίμνη Βουλιαγμένης καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα βρέθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού, με αποτέλεσμα να μπει προσωρινό λουκέτο προκειμένου να γίνουν απολυμάνσεις.

Μάλιστα υπάρχει άνθρωπος του καταστήματος στην είσοδο του parking ο οποίος ενημερώνει τους επισκέπτες που θέλουν να μπουν στο χώρο πώς η λίμνη της Βουλιαγμένης θα κλείσει προληπτικά για 48 ώρες, ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και των επισκεπτών της η Λίμνη Βουλιαγμένης θα παραμείνει κλειστή στις 24 και 25 Αυγούστου 2020, καθώς πραγματοποιείται απολύμανση στις εγκαταστάσεις για προληπτικούς λόγους. Η εταιρεία «Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» αποφάσισε την εντατική απολύμανση των εγκαταστάσεων τόσο λόγω της αυξανομένης τάσης του αριθμού των κρουσμάτων που εμφανίζονται στην Αττική όσο και μετά τον εντοπισμό ενός ασυμπτωματικού κρούσματος σε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία αποτελεί μοναδική προτεραιότητα για την εταιρεία διαχείρισης της Λίμνης Βουλιαγμένης. Για τον λόγο αυτό, από την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας της, η εταιρεία πραγματοποιεί συνεχείς απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων (τουαλέτες, αποδυτήρια, ντους, ερμάρια φύλαξης, κουπαστές) αλλά και του συνόλου της επίπλωσης που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες. Από τις 15 Μαΐου 2020 η Λίμνη Βουλιαγμένης έχει προχωρήσει στη μείωση κατά 65% της δυναμικότητάς της ενώ σε όλο τον χώρο έχουν τοποθετηθεί 20 σταθμοί αντισηψίας.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι όλοι οι επισκέπτες της Λίμνης είναι υποχρεωμένοι σε θερμομέτρηση και συμπλήρωση δελτίου εισόδου, παραχωρώντας το δικαίωμα στις αρμόδιες αρχές για επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ