New Media Studies : Εκπαιδεύοντας τους δημοσιογράφους της νέας εποχής

New Media Studies : Εκπαιδεύοντας τους δημοσιογράφους της νέας εποχής

Καταξιωμένοι επαγγελματίες, όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Ράνια Τζίμα , η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Στέλλα Γκαντώνα, με την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη, διδάσκουν τα μυστικά της δημοσιογραφίας

Τη γενιά των δημοσιογράφων της νέας εποχής φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει η σχολή New Media Studies.

Με την υπογραφή του πολύπειρου Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος πλαισιώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, η σχολή δίνει στους σπουδαστές όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Η Σχολή Νew Media Studies ιδρύθηκε από τον Σταμάτη Μαλέλη το 2007 και στόχος της ήταν από την πρώτη στιγμή ήταν να εκπαιδεύσει ικανούς δημοσιογράφους, Αυτοί που θα έχουν την ικανότητα να ερευνούν ένα θέμα, να παράγουν δημοσιογραφικό κείμενο υψηλού επιπέδου, να πάρουν μια συνέντευξη και να κάνουν σχολιασμό, θα μπορούν να σταθούν στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και να αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες του διαδικτύου.

Ολους εκείνους που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σε μια εποχή όπου ο χώρος των media αλλάζει ριζικά και οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν νέους κανόνες δημοσιογραφίας.

Η New Media Studies ανανεώνει για το 2020 το πρόγραμμα σπουδών της, στοχεύοντας ακριβώς στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο χώρο της δημοσιογραφίας

Δίνεται μεγαλύτερο βάρος στη γνώση του διαδικτύου, την εκπαίδευση στην αξιοποίηση των social media, την εξοικείωση με τις ψηφιακές πλατφόρμες, το blogging, τα podcast, τις παραλλαγές Web TV.

Βασικός στόχος η εκπαίδευση και κατάρτιση ανθρώπων που δεν θα είναι απλώς ικανοί να εργαστούν ως δημοσιογράφοι-παρουσιαστές, αλλά θα είναι ολοκληρωμένοι δημιουργοί πρωτότυπου περιεχομένου (content creators). Ο στόχος είναι με αυτό τον τρόπο να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πραγματικές γνώσεις και να χτίσουν το δικό τους ψηφιακό portfolio.

Το πρόγραμμα σπουδών δεν περιορίζεται στα μαθήματα αλλά συμπληρώνεται με events, δραστηριότητες, σεμινάρια από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς των ΜΜΕ, που μοιράζονται με τους σπουδαστές την εμπειρία τους και τα μυστικά του επαγγέλματος και φυσικά πρακτική άσκηση σε μεγάλα μέσα ώστε να εξοικειώνονται με τις προκλήσεις της δημοσιογραφικής εργασίας, να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον χώρο των media, αλλά και να έχουν ευκαιρίες να τραβήξουν την προσοχή των στελεχών του χώρου για να ξεκινήσουν τη καριέρα τους.

Η New Media Studies συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης. ΜEGA , ΒΗΜΑ , ΤΑ ΝΕΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , ΙΝ.GR, LAY-OUT.GR είναι μερικές από τις συνεργασίες μας .

Στη New Media Studies ο Σταμάτης Μαλέλης πλαισιώνεται από καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος , η Ράνια Τζίμα , η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Στέλλα Γκαντώνα, ο Γιάννης Μούτσος, ο Γιάννης Χρηστάκος, ο Δημητρης Μανιατης , ο Βασίλης Κανέλλης, ο Παναγιώτης Σωτήρης, ο Ανδρέας Παναγόπουλος και ο Παναγιώτης Γκανάς. 

Συνεργάζονται οι : Αντώνης Αντζολέτος , Nικος Ανδριτσος , Γιώργος Δαράκης, Μαρία Παππά, Θανάσης Μίλησης και ο Κυριάκος Ντούμος

Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Πληροφορίες στο: 2107709100

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ