Ιανός : Νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά – Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας

Ιανός : Νέες ανακοινώσεις Χαρδαλιά – Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επί ποδός βρίσκεται η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» που αναμένεται να πλήξει με σφοδρότητα νησιά και δυτικές ακτές της χώρας

Επί ποδός βρίσκεται η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» που αναμένεται να πλήξει με σφοδρότητα νησιά και δυτικές ακτές της χώρας.

Αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις που πραγματοποιούνται στην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται διασώστες και νοσοκομεία.

Ειδικότερα, όπως είπε, σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται ομάδες διάσωσης και τρία ελικόπτερα προκειμένου να επέμβουν σε περίπτωση πλημμυρών.

Επιπλέον, σε επιφυλακή βρίσκονται νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σημείωσε ότι «ενεργοποιούμε όλο τον μηχανισμό για να συνδράμουμε στα θέματα διαχείρισης του κινδύνου που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ώρες».

Ενημέρωσε επίσης πως απαγορεύεται, από σήμερα 9 το βράδυ, για 24 ώρες, η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, οχημάτων με τρέιλερ και λεωφορείων κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Μεσσηνίας. Επισήμανε πως θα παραμείνει ανοικτή η Ολυμπία Οδός μέχρι να επαναξιολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ