Κορωνοϊός : Ακραία φαινόμενα με ξύλο και διαπληκτισμούς για τη μάσκα

Κορωνοϊός : Ακραία φαινόμενα με ξύλο και διαπληκτισμούς για τη μάσκα

Μια πραγματική μάχη δίνεται καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μια πραγματική μάχη δίνεται καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κάποιοι αδιαφορούν προκλητικά για τη δημόσια υγεία, δεν τηρούν τα μέτρα, δεν φορούν μάσκα, χωρίς να τιμωρούνται από τις αρχές, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι συνεπείς πολίτες να διαπληκτίζονται εκείνοι μαζί τους. Και βέβαια δεν λείπουν στιγμές που η ένταση κορυφώνεται.

Το φαινόμενο όμως δεν παρατηρείται μόνο σε Μέσα Μεταφοράς, αλλά και σε σχολεία, με υποθέσεις που έχουν ήδη φτάσει στη δικαιοσύνη.

218 γραμμή Δάφνη – Βύρωνας – Πειραιάς. Ένας νεαρός επιβάτης δεν φοράει μάσκα και ξεσπά καβγάς. Ένας ηλικιωμένος σε έξαλλη κατάσταση αρχίζει να τον χτυπά. Η κατάσταση ξεφεύγει.

Το κεφάλι του νεαρού ματώνει. Άλλοι επιβάτες οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο λεωφορείο φωνάζουν να σταματήσουν.

Οι διαπληκτισμοί μεταξύ των επιβατών μέσα στα λεωφορεία έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και οι εντάσεις δεν λείπουν.

Η χρήση μάσκας εξελίσσεται σε καθημερινό φαινόμενο αντιπαραθέσεων. Άλλωστε τα ακραία φαινόμενα δεν εντοπίζονται μόνο στα ΜΜΜ.

Χθές καταδικάστηκε σε 9 μήνες για διέγερση σε απείθεια κατά του νόμου που επιβάλλει την χρήση μάσκας ο παππάς ο οποίος στον αγιασμό νηπιαγωγείου στο Ρέθυμνο κινήθηκε εναντίον γονέων και δασκάλων για χρήση μάσκας.

Σε 14 μήνες με τριετή αναστολή και υπό τον όρο να καταβάλει 400 ευρώ για τις ανάγκες του σχολείου καταδικάστηκε και ο πατέρας στα Χανιά ο οποίος επιτέθηκε σε εκπαιδευτικό όταν είπε στο παιδί του πως δεν μπορεί να εισέλθει στο σχολείο χωρίς μάσκα.

Τα περιστατικά και οι εντάσεις ειδικά για την χρήση μάσκας φαίνεται πως εντοπίζονται παντού με τους αρνητές να δημιουργούν πολύ συχνά προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ