Κορωνοϊός : Ξέφρενα πάρτι στην «κόκκινη» Αττική – Συνωστισμός και διασκέδαση χωρίς κανένα μέτρο (pics)

Κορωνοϊός : Ξέφρενα πάρτι στην «κόκκινη» Αττική – Συνωστισμός και διασκέδαση χωρίς κανένα μέτρο (pics)

Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο, με τους αρμόδιους να ανακοινώνουν συνεχώς νέα μέτρα και τις κλίνες στις ΜΕΘ να γεμίζουν ασφυκτικά, μερικοί επιμένουν να φέρονται ανάρμοστα.

Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο, με τους αρμόδιους να ανακοινώνουν συνεχώς νέα μέτρα και τις κλίνες στις ΜΕΘ να γεμίζουν ασφυκτικά, μερικοί επιμένουν να φέρονται ανάρμοστα, προκλητικά και απαράδεχτα.

Απόδειξη αποτελούν οι διαδικτυακές φωτογραφίες από το πάρτι που έγινε σε γνωστό κλαμπ στο Πειραιά, το οποίο μάλιστα είχε διοργανωθεί μέρες πριν. 

Κι ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συγκεκριμένο night κλαμπ διαφήμιζε την διεξαγωγή ενός ασφαλούς πάρτι μέχρι τις 12 το βράδυ, οι εικόνες θυμίζουν συναυλία και μάλιστα από εποχές προ κοροναϊού. 

Πλήθος κόσμου, κυρίως νεολαία, χωρίς να διατηρεί κανένα απολύτως μέτρο αυτοπροστασίας συνωστίζεται και διασκεδάζει δίχως αύριο.

Τα συγκεκριμένα πάρτι μάλιστα, παρ΄όλο που ξεκινούν στις 20:00 και τελειώνουν στις 12:00 δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα πάρτι που διεξάγονταν πριν την επιβολή των μέτρων στην Αττική. 

Δυνατή μουσική, χορός και συνωστισμός κι όλα αυτά την περίοδο που η μάσκα  είναι υποχρεωτική σε εξωτερικούς χώρους της Αττικής και συγκεκριμένα όπου δεν τηρείται η απόσταση του 1.5 μέτρου.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ