Κινητές μονάδες ΕΟΔΥ στην Κυψέλη παρουσία Κικίλια και Τσιόδρα – Τι δήλωσε ο καθηγητής για νέα μέτρα

Κινητές μονάδες ΕΟΔΥ στην Κυψέλη παρουσία Κικίλια και Τσιόδρα – Τι δήλωσε ο καθηγητής για νέα μέτρα

Στην Κυψέλη όπου γίνονται στοχευμένα τεστ κοροναϊού από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκαν πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Στην Κυψέλη όπου γίνονται στοχευμένα τεστ κοροναϊού από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκαν πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας η κινητή μονάδα βρίσκεται στην Κυψέλη για να διεξάγει τεστ καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές.

Ο υπουργός Υγείας επισήμανε επίσης ότι τα ενεργά κρούσματα στην Αθήνα είναι περίπου 900 και «είναι υποχρέωσή μας να πράξουμε τα δέοντα έτσι ώστε να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε ότι δράσεις σαν αυτή που έγινε στην Κυψέλη με τα rapid τεστ για τον κοροναϊό είναι πολύ σημαντικές και θα συνεχιστούν.

«Η επιδημία είναι τοπική και πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι που γίνονται» είπε ο κ. καθηγητής ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να ληφθούν κι άλλα μέτρα κατά του κοροναϊού απάντησε: «Αυτό το μέτρο είναι από τα πιο σημαντικά».

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Παρασκευής κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Παναγιώτη Αρκουμανέα, βρέθηκε στην πλατεία Κυψέλης, όπου παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ενημέρωσε τους πολίτες για τα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19.

Επιπλέον οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) προχώρησαν σε δειγματοληπτικούς στοχευμένους ελέγχους ανίχνευσης του ιού, σε κατοίκους της περιοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ