Χρυσή Αυγή : «Ταμπουρωμένοι» στα σπίτια τους Μιχαλολιάκος και Ρουπακιάς μετά την απόφαση

Χρυσή Αυγή : «Ταμπουρωμένοι» στα σπίτια τους Μιχαλολιάκος και Ρουπακιάς μετά την απόφαση

Έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και του καταδικασθέντος δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, βρέθηκε η κάμερα του LIVE NEWS

Έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη, βρέθηκε η κάμερα του LIVE NEWS, με τον ίδιο να βρίσκεται στο εσωτερικό του, μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του.

Στη θέα των τηλεοπτικών συνεργείων η Ελένη Ζαρούλια ζήτησε να απομακρυνθούν, ενώ κανείς δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με την ιστορική δικαστική απόφαση.

Στο σημείο βρίσκεται ένας αστυνομικός με πολιτικά, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τη φρουρά που δικαιούται ο Νίκος Μιχαλολιάκος ή αν πρόκειται για αστυνομικό που έφτασε στο σημείο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Κλεισμένος στο σπίτι του και ο Ρουπακιάς

Αντίστοιχη η εικόνα και έξω από το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, στον Ταύρο, ο οποίος είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 18 Μαρτίου του 2018.

Στο σημείο δεν υπάρχουν περιπολικά παρά μόνο τέσσερις αστυνομικοί που 24 ώρες το 24ωρο φυλούν τον Γιώργο Ρουπακιά.

Οι αποφάσεις για Μιχαλολιάκο – Ρουπακιά

Σημειώνεται πως την ενοχή του Νίκου Μιχαλολιάκου και έξι ακόμη πολιτικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης αποφάσισε, το μεσημέρι της Τετάρτης, το δικαστήριο μετά από 5,5 χρόνια δικαστικής μάχης.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η οποία έχει πολλαπλό αντίκτυπο στην κοινωνική και πολιτική σκηνή της χώρας, επτά πρώην βουλευτείς της ΧΑ κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Επίσης, οι δικαστές ομόφωνα έκριναν ένοχο για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τον καθ’ ομολογία δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά και 15 ακόμη από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους για τη συγκεκριμένη εγκληματική πράξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ