Παντελής Παντελίδης : Γιατί αναβλήθηκε η δίκη για το μοιραίο τροχαίο;

Παντελής Παντελίδης : Γιατί αναβλήθηκε η δίκη για το μοιραίο τροχαίο;

Στα δικαστήρια οι δύο πλευρές για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η δίκη για μια σειρά αγωγών που σχετίζονται με το τραγικό συμβάν που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα, τελικά αναβλήθηκε.

Η μια αγωγή ήταν από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, η δεύτερη από τη Φρόσω Κυριάκου κατά της ασφαλιστικής και η τρίτη από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, τόσο κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, όσο και της Φρόσως Κυριάκου.

Γιατί πήρε αναβολή η δίκη;
«Σήμερα ήταν τρεις αγωγές στο πηνάκειο γραμμένες. Ήταν η αγωγή της Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας. Η αγωγή της Φρόσως Κυριάκου κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και η αγωγή της οικογένειας Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και της Φρόσως Κυριάκου. Αυτές οι τρεις αγωγές αναβλήθηκαν για τις 11 Δεκεμβρίου γιατί η ασφαλιστική εταιρεία προσκόμισε δικόγραφο αγωγής εναντίον της οικογένειας ζητώντας να της καταβάλει ότι τυχόν καταβληθεί από την εταιρεία στα δυο κορίτσια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη εφόσον η δίκη πήρε αναβολή καθώς η ασφαλιστική εταιρεία απάντησε με αγωγή.

«Από τη πλευρά μας τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο καθώς έχει κριθεί τελεσίδικα από τις εισαγγελικές αρχές. Εξακολουθεί να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια παραφιλολογία σχετικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχουν κριθεί. Η πελάτισσά μου είναι μια νέα κοπέλα που προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, έχει τελειώσει τις σπουδές της και προσπαθεί να δουλέψει», δήλωσε ο δικηγόρος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ