Κορωνοϊός : Στα σκαριά νέο διάγγελμα Μητσοτάκη – «Έρχεται» απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορωνοϊός : Στα σκαριά νέο διάγγελμα Μητσοτάκη – «Έρχεται» απαγόρευση κυκλοφορίας

Στο τραπέζι είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αύριο παρέμβαση, ουσιαστικά διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κοροναϊό μετά την ανησυχητική εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων. Τα δύο μέτρα που πιθανόν να ανακοινωθούν

Στο τραπέζι είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αύριο παρέμβαση, ουσιαστικά διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κοροναϊό μετά την ανησυχητική εκτόξευση του αριθμού των κρουσμάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας και μάσκες παντού
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα της πρωθυπουργικής παρέμβασης θα οριστικοποιηθεί αύριο στον πρωινό καφέ του μεγάρου Μαξίμου και αφού θα προηγηθεί η σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και της επιτροπής των λοιμοξιωλόγων.

Πιθανά νέα μέτρα που μπορεί να ανακοινωθούν είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 12 τα μεσάνυχτα ως τις 5 το πρωί καθώς και η γενικευμένη χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, αυτού που στην καθομιλουμένη λέγεται «μάσκες παντού».

Εστίες υπερμετάδοσης τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα ως τις πρώτες πρωινές ώρες ουσιαστικά βρίσκεται στο οπλοστάσιο της κυβέρνησης και είναι πιθανόν να ανακοινωθεί αύριο επειδή παραβιάζουν το ωράριο λειτουργίας τα κέντρα διασκέδασης και δεν κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και η αστυνομία αδυνατεί να επιβάλλει την τήρηση των μέτρων.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο in.gr κυβερνητικές πηγές η αύξηση των κρουσμάτων και μάλιστα στις νεότερες ηλικίες οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχουν γίνει εστίες συνωστισμού και μετάδοσης του κοροναϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ