Χρήστος Παππάς : Κλειστά όλα τα κινητά του – Εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης

Χρήστος Παππάς : Κλειστά όλα τα κινητά του – Εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης

Σε ανθρωποκυνηγητό έχει επιδοθεί η αστυνομία μετά το φιάσκο με την εξαφάνιση του καταδικασθέντα ως μέλους του διεθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. Στις 7 Οκτωβρίου η τελευταία εντοπισμένη τηλεφωνική επικοινωνία με το δικηγόρο. Απενεργοποιημένα και τα τρία κινητά τηλέφωνά του

Σε ανθρωποκυνηγητό έχει επιδοθεί η αστυνομία μετά το φιάσκο με την εξαφάνιση του καταδικασθέντα ως μέλους του διεθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Οργανωμένο σχέδιο διαφυγής
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς έχει απενεργοποιημένα και τα τρία κινητά του τηλέφωνα με αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να μην μπορεί να εντοπιστεί από την αστυνομία. Η τελευταία εντοπισμένη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν στις 7 Οκτωβρίου,- την ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου- με τον συνήγορό του Περικλή Σταυριανάκη.

Τα στοιχεία αυτά, για την απενεργοποίηση των κινητών τηλεφώνων δημιουργούν βάσιμες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο από τον Χρήστο Παππά προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης και να μην οδηγηθεί στις φυλακές.

Μάλιστα αυτό εντείενει πλέον τους φόβους για διαφυγή του στο εξωτερικό και στο πλαίσιο αυτό το ένταλμα σύλληψης είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σε διεθνές ένταλμα.

Ο Χρήστος Παππάς είναι άφαντος από την 1η Οκτωβρίου όταν και παρουσιάστηκε για τελευταία φορά στο αστυνομικό τμήμα στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ψάξει σε έξι πιθανά σημεία στα οποία θα μπορούσε να είχε καταφύγει όπως συνήθιζε στο παρελθόν μεταξύ των οποίων το Άγιο Όρος και κάποια άλλα μοναστήρια.

Εμμένει στην απόφασή του
Ο Χρήστος Παππάς είναι ο μόνος από τα καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής που ακόμα διαφεύγει της σύλληψης. Η είδηση με το φιάσκο κάνει ήδη το γύρο του κόσμου ενώ στο εσωτερικό της χώρας έχει προκύψει μείζον πολιτικό θέμα με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι φέρει ακέραια την ευθύνη για την διαφυγή του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο δικηγόρος του για δεύτερη φορά φυγά Χρήστου Παππά, ο Περικλής Σταυριανάκης μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι «εμμένει σε αυτή την απόφαση, γιατί έκρινε ότι αν θέσει τον εαυτό του σε εκτέλεση, μέχρι να υπάρξει η τελεσίδικη κρίση, δηλαδή η απόφαση του εφετείου, θα είχε εκτίσει εξ ολοκλήρου την ποινή του.

Κι αν η απόφαση του εφετείου είναι ή αθωωτική ή του μειώσει την ποινή θα είναι κάτι χωρίς αντίκρισμα για εκείνον», σημείωσε ο κ. Σταυριανάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ