Oruc Reis : Απομακρύνεται το τουρκικό πλοίο – Πλέει με κατεύθυνση προς την Αίγυπτο

Oruc Reis : Απομακρύνεται το τουρκικό πλοίο – Πλέει με κατεύθυνση προς την Αίγυπτο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marinetraffic.com, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος απομακρύνθηκε από την ελληνική επικράτεια και τα ελληνικά νησιά, συνεχίζοντας το έργο του στην Ανατολική Μεσόγειο

Στη μέση της Μεσογείου με κατεύθυνση προς την Αίγυπτο πλέει το βράδυ της Δευτέρας το Oruc Reis.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marinetraffic.com, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος απομακρύνθηκε από την ελληνική επικράτεια και τα ελληνικά νησιά, συνεχίζοντας το έργο του στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παρά την… πρόσκαιρη απομάκρυνσή του, όπως μας έχει δείξει η ιστορία των προηγούμενων εβδομάδων δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει ακόμα μια στροφή και να κατευθυνθεί εκ νέου κοντά στις ακτές του Καστελλόριζου.

Άλλωστε το θρίλερ αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετές ημέρες ακόμα, καθώς η Άγκυρα ανανέωσε με navtex τις έρευνες έως τις 4 Νοεμβρίου.

Δείτε που βρισκόταν το Oruc Reis στις 23:00 της Δευτέρας:

Νωρίτερα σήμερα, το Oruc Reis καταγράφηκε να πλέει σε απόσταση ακόμη και 13 μιλίων από τις ακτές της Ρόδου, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Σε απόσταση ασφαλείας καταγράφηκε και μια τουρκική φρεγάτα σε ρόλο οπισθοφυλακής, που συνοδεύει το ερευνητικό σκάφος, ενώ τα υπόλοιπα πολεμικά πλοία του τουρκικού στολίσκου έχουν κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια.

Δείτε live την πορεία του Oruc Reis

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ