Κορωνοϊός : Το Twitter σχολιάζει το ρεκόρ των 1.259 κρουσμάτων

Κορωνοϊός : Το Twitter σχολιάζει το ρεκόρ των 1.259 κρουσμάτων

Ποια φράση του Σωτήρη Τσιόδρα προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter.

Με προβληματισμό, αλλά και οργή και χιούμορ υποδέχθηκαν οι χρήστες του Twitter την ανακοίνωση του ρεκόρ κρουσμάτων σήμερα, Τρίτη, με 1.259 νέα περιστατικά κοροναϊού.

Αποδεικνύοντας την ψυχραιμία τους, οι περισσότεροι αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το γεγονός χιουμοριστικά, στηλιτεύοντας παράλληλα την ανέμελη και ανεύθυνη στάση μερίδας συμπολιτών μας που εξακολουθεί και συμπεριφέρεται σαν να μη βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας.

Η επιστροφή Τσιόδρα

Η «ανησυχία» κάποιων εκτινάχθηκε στα ύψη, όταν είδαν ότι στην καθιερωμένη ενημέρωση παρών ήταν και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Αρκετοί βέβαια ήταν αυτοί που ανακουφίστηκαν από την παρουσία του λοιμωξιολόγου, ο οποίος κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας συντρόφευε και εμψύχωνε το πανελλήνιο σε καθημερινή βάση. Η παρουσία του κρίθηκε κατάλληλη σε μια περίσταση τόσο σοβαρή όσο αυτή της ανακοίνωσης 1.259 ημερήσιων κρουσμάτων.

Κριτική σε Τσιόδρα για ΜΜΜ

Ωστόσο, μια φράση του Σωτήρη Τσιόδρα φαίνεται ότι προκάλεσε την οργή της πλειοψηφίας των χρηστών του Twitter.

«Είναι ασφυκτικές οι συνθήκες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το ξέρω και το κατανοώ. Αλλά πρέπει όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε στην παρούσα φάση κι όταν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, να φοράμε με σωστό τρόπο τη μάσκα», ήταν η επίμαχη φράση του λοιμωξιολόγου και το Twitter… δεν την πήρε με καλό μάτι.

Η αλήθεια είναι ότι εικόνες συνωστισμού παρατηρούνται σε καθημερινή βάση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Και όπως επισήμαναν κάποιοι, δεν είναι εύκολες ούτε σύντομες οι μετακινήσεις μέσα στην πρωτεύουσα των 4 εκατ. κατοίκων, η οποία απλώνεται σε ολόκληρο σχεδόν το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ