Επέτειος Γρηγορόπουλου : Πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα – Ένταση και προσαγωγές

Επέτειος Γρηγορόπουλου : Πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα – Ένταση και προσαγωγές

Πορείες και συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα.

Πορείες και συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού, όλες οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή τήρηση των κανόνων για την αποφυγή της διασποράς του φονικού ιού, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες.

Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, όπως στην Αθήνα και στα Χανιά, το κλίμα ήταν τεταμένο, με μικροεντάσεις ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος και αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 100 προσαγωγές, από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, με τις 60 να έχουν γίνει από την περιοχή των Εξαρχείων.

Δείτε φωτογραφίες από τις παρεμβάσεις που έγιναν σήμερα ανά την Ελλάδα:

Αγία Παρασκευή

Ζωγράφου

Νέα Σμύρνη

Δραπετσώνα

Πάτρα

Τρίκαλα

Πορεία στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο Γρηγορόπουλου

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, στη πορεία συμμετείχαν 20 άτομα και διαμαρτύρονταν για την κρατική διαχείριση της πανδημίας αλλά και την επέλαση κράτους κεφαλαίου.

Ένταση στα Χανιά

Την ίδια στιγμή, ένταση σημειώθηκε στα Χανιά, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, μεταξύ δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας και ομάδας διαδηλωτών, οι οποίοι θέλησαν να πραγματοποιήσουν πορεία στην πόλη.

Στην περιοχή σημειώθηκαν συμπλοκές σώμα με σώμα, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρούν στην προσαγωγή τουλάχιστον οκτώ ατόμων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ