«Ταλαιπωρήθηκα πολύ» – Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας που βρέθηκε όμηρος ληστών στο σπίτι του

«Ταλαιπωρήθηκα πολύ» – Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας που βρέθηκε όμηρος ληστών στο σπίτι του

O επιχειρηματίας του νησιού των ανέμων με την μεγάλη φιλανθρωπική δράση περιγράφει πως οι κακοποιοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού το βράδυ της Παρασκευής και για τρεις ολόκληρες ώρες τον είχαν δεμένο σε μια καρέκλα

O πασίγνωστος επιχειρηματίας της Μυκόνου που ήρθε αντιμέτωπος με τρεις αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του μιλά στο MEGA.

O επιχειρηματίας του νησιού των ανέμων με την μεγάλη φιλανθρωπική δράση περιγράφει πως οι κακοποιοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού το βράδυ της Παρασκευής και για τρεις ολόκληρες ώρες τον είχαν δεμένο σε μια καρέκλα.

«Μεγάλος ο Άγιος Σπυρίδωνας μας έσωσε. Τίποτα άλλο» λέει εμφανώς καταπονημένος στο MEGA.

«Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένος, ότι λέει το δελτίο της αστυνομίας ισχύει. Εγώ δεν άνοιξα την πόρτα, την έσπασαν, ενώ εγώ ήμουν μέσα» συμπληρώνει.

Αναφερόμενος στις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια των αδίστακτων ληστών τονίζει πως «έμειναν τρεις ώρες και έψαχναν το σπίτι πάνω – κάτω».

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι διαρρήκτες είχαν ανοίξει και πάλι δέκα διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία δυο μέρες πριν.

«Είναι στο κέντρο της Αθήνας, είναι 300 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι κρίμα γιατί ζουν οικογένειες» καταλήγει.

Τον βασάνιζαν επί τρεις ώρες

Οι τρεις κακοποιοί ανενόχλητοι έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του επιχειρηματία ενώ το θράσος τους ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς έφτασαν στο σημείο να βγαίνουν από το σπίτι του και να κατεβάζουν τα κλοπιμαία στο όχημά τους.

Σε βίντεο από κάμερες ασφάλειας της περιοχής έχει καταγραφεί ο ένας από τους τρεις δράστες να κουβαλά μια τηλεόραση.

Μάλιστα, όταν διαπίστωσε πως δεν χωρά μέσα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία ανενόχλητος περπάτησε με την τηλεόραση στη μέση του δρόμου μέχρι να φτάσει στο όχημα της συμμορίας.

Ο ένας από τους τρεις δράστες διέφυγε από την περιοχή με το όχημα του επιχειρηματία όμως έκανε το λάθος να θεωρεί πως θα παραμείνει δεμένος στην καρέκλα.

Χωρίς να γνωρίζει ότι η αστυνομία έχει ενημερωθεί για την ληστεία εντοπίστηκε μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο στην Ομόνοια οπού και συνελήφθη από την αστυνομία.

Οι ληστές κατάφεραν παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας να μην γίνουν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην Αθήνα και να φτάσουν στο σπίτι του επιχειρηματία.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που λήστεψαν και βασάνισαν στο Παγκράτι

Ο επιχειρηματίας που ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις ληστές είναι πασίγνωστος στο νησί των ανέμων ενώ έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Το 2019 βρέθηκε στο Μονακό με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα στη Μύκονο ο επιχειρηματίας συναντήθηκε και με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ