Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το σκουφί, το σκουφί επειγόντως...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμαλιάδα: Φρικτός θάνατος για 56χρονο φύλακα – Τον κατασπάραξαν σκυλιά

Τα δάκρυα των παιδιών του στην κηδεία μπροστά σε συγγενείς, φίλους και γείτονες που τον ζούσαν καθημερινά, διαδέχονται οι αυτοψίες στο μοιραίο σημείο και οι εκτιμήσεις για τα αίτια της φονικής επίθεσης.

Αμαλιάδα: Φρικτός θάνατος για 56χρονο φύλακα – Τον κατασπάραξαν σκυλιά | to10.gr

Φρικτή επίθεση από δύο σκυλιά δέχτηκε 56χρονος φύλακα σε εργοστάσιο της Αμαλιάδας. Ένα από τα σκυλιά φέρεται να ήταν εκπαιδευμένο για να είναι επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δάκρυα των παιδιών του στην κηδεία μπροστά σε συγγενείς, φίλους και γείτονες που τον ζούσαν καθημερινά, διαδέχονται οι αυτοψίες στο μοιραίο σημείο και οι εκτιμήσεις για τα αίτια της φονικής επίθεσης.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 56χρονο φύλακα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο κακό και ταυτόχρονα να μάθουν πώς και γιατί τα δύο σκυλιά της εταιρείας του επιτέθηκαν με τόση αγριότητα.

Στα παγωμένα βλέμματα των φίλων του και στα αναφιλητά των στενών συγγενών του έξω από την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, συμπυκνώνεται ο πόνος της απώλειας. Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τη στιγμή που τα δύο βελγικά ποιμενικά του στέρησαν τη ζωή στο συσκευαστήριο που εργαζόταν και όλοι ψάχνουν τις απαντήσεις.

Δύο βελγικοί ποιμενικοί σκότωσαν τον άτυχο φύλακα. Πρόκειται για σκυλιά που χρησιμοποιούνται ως φύλακες και έχει στις τάξεις του και ο ελληνικός στρατός. Ατρόμητοι και έξυπνοι, γεμάτη ενέργεια, για να εκπληρώσουν κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί.

Εκπαιδευτής εξηγεί πως αυτή η ράτσα θέλει την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε η συνύπαρξη με ανθρώπους να μην ελλοχεύει κινδύνους.

Ο εκπαιδευτής βλέπει πίσω από την επίθεση μια συνύπαρξη προβληματική. Θεωρεί ότι δεν υπήρχε σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στα σκυλιά και τον φύλακα που τα πρόσεχε και προσθέτει ότι για κάποιο λόγο είχε χαθεί ο σεβασμός προς το αφεντικό τους. Τα σκυλιά, όπως φαίνεται, έψαχναν την ευκαιρία για να του επιτεθούν…

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από