Ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χ. Μάας βλέπει Τσαβούσογλου λίγο πριν τις διερευνητικές

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χ. Μάας βλέπει Τσαβούσογλου λίγο πριν τις διερευνητικές

Στην 'Αγκυρα μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, προκειμένου να έχει συνομιλίες με την τουρκική κυβέρνηση για θέματα που αφορούν την ανατολική Μεσόγειο. Θα έχει συνάντηση με τον τούρκο ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου

Στην ‘Αγκυρα μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, προκειμένου, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), να έχει συνομιλίες με την τουρκική κυβέρνηση για θέματα που αφορούν την ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Μάας -όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ- θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η επίσκεψη αυτή του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών στην Τουρκία έρχεται λίγο πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας στις 25 Ιανουαρίου, για τις οποίες άλλωστε πίεσε το Βερολίνο και χαιρέτισε την ανακοίνωσή τους, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση ομαλοποίησης των σχέσεων Τουρκίας και Γαλλίας μετά την ανταλλαγή επιστολών του Ταγίπ Ερντογάν και του Εμμανουέλ Μακρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ