Φρανκφούρτη : Εκκενώθηκε μέρος του αεροδρομίου για λόγους ασφαλείας

Φρανκφούρτη : Εκκενώθηκε μέρος του αεροδρομίου για λόγους ασφαλείας

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με αποτέλεσμα να εκκενωθεί μέρος του για λόγους ασφαλείας - Αναφορές για βόμβα, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με αποτέλεσμα να εκκενωθεί μέρος του για λόγους ασφαλείας.

Σε ανακοίνωσή της, η γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης αλλά ο ακριβής λόγος για την εκκένωση παραμένει ασαφής. Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν αναφορές για βόμβα και για παρουσία ενόπλου, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνονται επίσημα.

«Λόγω εν εξελίξει αστυνομικής επιχείρησης, τμήματα του τερματικού σταθμού 1, ο περιφερειακός σιδηροδρομικός σταθμός και ο διάδρομος για μετάβαση στον σιδηροδρομικό σταθμό είναι προς το παρόν κλειστοί στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Οι επιβάτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναφορές για βόμβα

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την επιχείρηση, ωστόσο υπάρχουν φήμες στα social media για απειλή με βόμβα στο αεροδρόμιο.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, δε, φέρεται να δείχνει έναν αστυνομικό να σημαδεύει με όπλο κάποιον, ίσως βαριά οπλισμένο, που βρίσκεται στο έδαφος μέσα στο αεροδρόμιο.

Ανήσυχοι οι επιβάτες

Μάλιστα, κάποιοι επιβάτες δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Twitter, διερωτώμενοι εάν η εκκένωση θα οδηγήσει σε ακυρώσεις πτήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ