Σπυράκη – Χρυσόγονος καταψήφισαν τις συστάσεις της διακοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-ΠΓΔΜ

Σπυράκη – Χρυσόγονος καταψήφισαν τις συστάσεις της διακοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-ΠΓΔΜ

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη και Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αργότερα ανερξαρτητοποιήθηκε, καταψήφισαν στο Στρασβούργο τις συστάσεις της διακοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-ΠΓΔΜ. Οι δυο έλληνες ευρωβουλευτές καταψήφισαν το τελικό κείμενο επικαλούμενοι τη διατύπωση «το θέμα του ονόματος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων (ΕΕ-ΠΓΔΜ) […]

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ-ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη και Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αργότερα ανερξαρτητοποιήθηκε, καταψήφισαν στο Στρασβούργο τις συστάσεις της διακοινοβουλευτικής επιτροπής ΕΕ-ΠΓΔΜ.

Οι δυο έλληνες ευρωβουλευτές καταψήφισαν το τελικό κείμενο επικαλούμενοι τη διατύπωση «το θέμα του ονόματος δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων (ΕΕ-ΠΓΔΜ) αν και θα πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό».

Η συγκεκριμένη διατύπωση προέκυψε στο κείμενο από συμβιβασμό που επιχείρησαν οι συμπρόεδροι Α. Πέτερλε απο την πλευρά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Μ. Μιλέβσκι από την πλευρά της ΠΓΔΜ.

Η Διακοινοβουλευτική Επιτροπή ΕU-FYROM εξέδωσε κατά πλειοψηφία συστάσεις προς τα Σκόπια με στόχο τη συμμόρφωση προς το κοινοτικό κεκτημένο.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ