Βιασμός 11χρονης : Ανατριχιαστικές δηλώσεις του 38χρονου προπονητή – «Γούσταρες που σου είχα τάξει γάμο;»

Βιασμός 11χρονης : Ανατριχιαστικές δηλώσεις του 38χρονου προπονητή – «Γούσταρες που σου είχα τάξει γάμο;»

Με λόγια που προκαλούν ανατριχίλα ο 38χρονος απευθύνεται στην 20χρονη σήμερα αθλήτρια, η οποία βρήκε τη δύναμη και έσπασε τη σιωπή της για τα όσα έζησε στα χέρια του ανθρώπου αυτού

Αμετανόητος συνεχίζει να δηλώνει ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης -τότε- αθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Ο προπονητής όχι μόνο αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά προσπαθεί να μοιράσει την ευθύνη του με ένα ανήλικο παιδί.

«Να συνεχίσεις την καταγγελία. Θα με κοιτάξεις όμως στα μάτια αυτή τη στιγμή και θέλω να σκεφτείς. Το ήθελες ή δεν το ήθελες; Σου είχα τάξει γάμο και το γούσταρες ή δεν το γούσταρες;»

Με αυτά τα λόγια -που προκαλούν ανατριχίλα- απευθύνεται στην 20χρονη σήμερα αθλήτρια, η οποία βρήκε τη δύναμη και έσπασε τη σιωπή της για τα όσα έζησε στα χέρια του ανθρώπου αυτού.

Ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, μιλώντας στο MEGA υπογραμμίζει ότι «σαφώς υπήρχε επαφή. Δεν ήταν μια φορά».

«Ας καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της»

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος από τη μία υποστηρίζει ότι ήξερε από πριν ότι θα τιμωρηθεί, από την άλλη ότι δεν αισθάνεται βιαστής.

«Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί με ήθελε ή δεν με ήθελε…».

Το παραλήρημα του 38χρονου δεν έχει τέλος. «Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω» λέει με ανατριχιαστικό κυνισμό.

«Δεν μετανιώνω»

Τίποτα ωστόσο, φαίνεται να πτόησε τον 38χρονο άνδρα. Ακόμα και όταν το έμαθε ο πατέρας της. Ακόμα και όταν απολύθηκε από τον Όμιλο.

«Έφυγα από την ομάδα γιατί με πήραν τηλέφωνο “σταματάς τη συνεργασία”. Ο πατέρας της δεν με κυνήγησε ποτέ. Μου είπε θα τα πούμε στον εισαγγελέα».

Η στάση του παραμένει η ίδια. Καμία μεταμέλεια ούτε την ύστατη στιγμή.

«Με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει…εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση για τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή…»

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνέντευξη στο MEGA, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για να οδηγηθεί τελικά, ενώπιον της δικαιοσύνης.

Γροθιά στο στομάχι τα όσα κατήγγειλε η αθλήτρια

Στην κατάθεσή της η νεαρή αθλήτρια, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη -σήμερα- αθλήτρια έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα, Νίκο Στεφανάτο, το πρωί του Σαββάτου – κατάθεση που αποτέλεσε το υλικό για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή από την αρμοδία ανακρίτρια.

Η 20χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως ο 38χρονος την βίασε ενόσω ήταν 11 ετών και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της εάν μιλούσε για όσα συνέβαιναν.

«Καμία συναίνεση, καθαρός βιασμός» φέρεται να δηλώνει η αθλήτρια Ιστιοπλοϊας, η οποία καταγγέλλει πως το 2013 μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του ομίλου Ιστιοπλοΐας του τόπου κατοικίας της, κατέφυγαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν όσα βίωνε το παιδί από διετίας.

Όμως εκεί, ο διοικητής του τμήματος, τους συνέστησε να μην μπουν στον «κυκεώνα» των μηνύσεων, που θα είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ψυχικά πολύ περισσότερο το κορίτσι. Μετά ωστόσο από αυτό, σύμφωνα με την αθλήτρια, ο προπονητής απολύθηκε από τον όμιλο και έφυγε από την πόλη.

Η αθλήτρια δεν είχε μιλήσει ξανά για τον βιασμό της, μέχρι που είδε την Σοφία Μπεκατώρου να καταγγέλλει όσα βίωσε ως νεαρή αθλήτρια από παράγοντα της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Τότε, όπως η ίδια αναφέρει, επικοινώνησε με την ολυμπιονίκη και συναντήθηκαν. Στην συνάντησή τους ήταν που η 20χρονη αποφάσισε να μιλήσει και αυτή για την σεξουαλική βία που έχει υποστεί και επέτρεψε στην κ. Μπεκατώρου να αναφερθεί στην περίπτωσή της όταν θα πήγαινε να καταθέσει στον κ. Στεφανάτο, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη αθλήτρια διαψεύδει τον προπονητή που ισχυρίζεται πως όσα έγιναν, ήταν σε χρόνο μεταγενέστερο και όχι όταν το θύμα ήταν 11 χρονών. Η αθλήτρια τονίζει, πως όταν ο προπονητής απομακρύνθηκε από τον όμιλο, η ίδια ήταν μόλις 14 χρονών, και επομένως ό,τι της συνέβη ήταν σε πολύ προγενέστερο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ