Ελένη Καστάνη : Η απάντησή της στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Ελένη Καστάνη : Η απάντησή της στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε περιστατικά στο θέατρο και ανέφερε την δύσκολη συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη.

Στις καταγγελίες τις οποίες έκανε χθες η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου απαντά η συνάδελφός της Ελένη Καστάνη.

Μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο Youtube η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε προσωπικές της εμπειρίες και σε συνεργασίες της που είχαν προβλήματα, λέγοντας πως μία από αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες ήταν με την Ελένη Καστάνη.

Η Σοφία Μουτίδου ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συνάδελφό της: «Όλοι με ρωτάτε: ‘Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;’. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, ‘τον καρκίνο να φέρεται’, ‘να ψοφολογήσετε όλοι’. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδερφος στο ‘Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’ απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: ‘Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα’; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση»»!

Η απάντηση της Ελένης Καστάνη

Η Ελένη Καστάνη έδωσε τη δική της λιτή απάντηση στις κατηγορίες εναντίον της, στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε τα λόγια της ηθοποιού, λέγοντας: «Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ