Eλένη Φιλίνη: «Μπήκα στο γραφείο του και τον είδα γυμνό»

Eλένη Φιλίνη: «Μπήκα στο γραφείο του και τον είδα γυμνό»

Για δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί μίλησε η ηθοποιός και χορεύτρια Ελένη Φιλίνη.

Για δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχθεί μίλησε η ηθοποιός και χορεύτρια Ελένη Φιλίνη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Happy Day δέχθηκε παρενόχληση από δύο σκηνοθέτες σε διαφορετικές φάσεις της καριέρας της.

«Στο modeling όταν ήμουν μια φορά σε δειγματισμό, που δούλευα σ’ αυτή την εταιρεία, κάποια στιγμή φόρεσα το ρούχο και πήγα να δειγματίσω να με δει και αυτός που είχε την εταιρεία και δίπλα στο γραφείο του ήταν οι υπάλληλοί του και συνεργάτες του. Δεν ήμουν σε καμία ερημιά. Ξαφνικά μπήκα στο γραφείο του και τον βλέπω τσίτσιδο και παθαίνω σοκ. Και λέω μέσα μου ‘τώρα ουρλιάζεις’ και βρίσκω ένα μπουκάλι μπροστά, γιατί είχε πιει προφανώς, με ουίσκι, του το φέρνω στο κεφάλι, ουρλιάζω, γίνεται χαμός, μαζεύτηκαν όλοι και φυσικά τελείωσε εκεί η ιστορία, δεν ξαναπήγα ποτέ. Μέχρι να πάω να αλλάξω, αυτός είχε ξεβρακωθεί. Είναι τραγικό όταν το ζεις, παγώνει το αίμα σου. Εγώ έκανα έκρηξη, θα γινόταν ο χαμός εκεί μέσα», αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη.

Όσον αφορά παλιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, η ίδια εξήγησε: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του, έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

Τέλος η ηθοποιός περιέγραψε και ένα περιστατικό που της είχε συμβεί παλιότερα την ώρα που έπαιζε σε θεατρική παράσταση: ««Ήταν ένας μέγας κωμικός, ήμασταν επάνω στη σκηνή και με αρπάζει από το στήθος και μου το στρίβει. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω ονομαστικά. Κάποιοι έχουν φύγει και θα στενοχωρήσω πολλά παιδιά. Είμαι της άποψης όταν συμβαίνει κάτι, να το καταγγέλλουμε την ίδια στιγμή»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ