Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τουλάχιστον ο Μπόλονι είχε αμάξι να φύγει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Αφίσες με το πρόσωπο του Λιγνάδη. Θα γίνουμε Αγρια Δύση;

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω

Αφίσες με το πρόσωπο του Λιγνάδη. Θα γίνουμε Αγρια Δύση; | to10.gr

Η ανθρωποφαγία και η στοχοποίηση δημιουργούν πολύ άσχημες καταστάσεις. Ακόμη και σε περιπτώσεις όπως αυτές που ζούμε σήμερα με το ελληνικό #metoo και τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρμόδια για να απαντήσει και για να επιληφθεί είναι η Δικαιοσύνη, κι αν υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που προέβησαν σε οικτρές πράξεις, τότε πρέπει να οδηγηθούν στο δικαστήριο.

Είτε είναι σκηνοθέτες, είτε ηθοποιοί, είτε άλλοι μεγαλόσχημοι και διάσημοι. Ομως, το να βγαίνουν αφίσες λες και βρισκόμαστε στην Αγρια Δύση και κάνουμε επικήρυξη, δεν τιμά τον πολιτισμό μας.

Τέτοιες αφίσες κόλλησαν κάποιοι και στοχοποιούν τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη. Αφίσες που κόλλησαν προφανώς αυτόκλητοι τιμωροί.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, λένε οι Γραφές. Ακόμη κι αν ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κάνει όσα τον κατηγορούν, θα τιμωρηθεί από τη Δικαιοσύνη, εφόσον οι πράξεις του είναι αξιόποινες.

Θα τιμωρηθεί και από την κοινωνία μέσω της απαξίας στο πρόσωπό του. Οχι, όμως, βάζοντάς τον κάποιοι στο στόχαστρο και κολλώντας αφίσες του παντού.

Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα είμαστε άνθρωποι.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από