Πέτρος Φιλιππίδης : Αποκαλύψεις για την πιθανή μετακόμισή του στα Γιάννενα (vids)

Πέτρος Φιλιππίδης : Αποκαλύψεις για την πιθανή μετακόμισή του στα Γιάννενα (vids)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ανακαινίσει το πατρικό της μητέρας του στο χωριό Πωγώνι στα Γιάννενα

Ενώ τα σενάρια περί μετακόμισης του Πέτρου Φιλιππίδη από την Αθήνα στο χωριό της μητέρας του πληθαίνουν, ο δήμαρχος Πωγωνίου Ιωαννίνων, Καψάλης Κώστας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας ότι ο ηθοποιός διαθέτει δικό του σπίτι στην περιοχή και το οποίο έχει ανακαινίσει.

«Έχει σπίτι εδώ, το οποίο το έχει επισκευάσει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια. Άνηκε στη μητέρα του. Έρχεται κάθε καλοκαίρι, μόνο το προηγούμενο δεν ήρθε» ανέφερε ο κύριος Κώστας Καψάλης, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα μετακομίσει τελικά στο χωριό.

Παράλληλα, σχολίασε τις καταγγελίες που ακούγονται εις βάρος του ηθοποιού.

«Όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πολλά από αυτά μπορεί και να μην αληθεύουν. Ο κόσμος εδώ δεν έχει κάποια αρνητική εικόνα για τον κύριο Φιλιππίδη. Ακούει τα γεγονότα από τα ΜΜΕ, αλλά πολλές φορές διογκώνονται και αυτά. Είναι επιφυλακτικός» είπε ο κ. Καψάλης μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σκυτάλη στον Τάσο Χαλκιά στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ο Τάσος Χαλκιάς θα συμμετέχει επισήμως στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όπου θα υποδυθεί τον αδερφό του Παρασκευά, τον οποίο υποδυόταν μέχρι πρότινος ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα, καθώς έτοιμα είναι μόνο πέντε επεισόδια. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα βλέπουμε στο σ;iριαλ τον Πέτρο Φιλιππίδη και από την παραεπόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί ο Τάσος Χαλκιάς. Η μετάβαση θα γίνει με τον αδερφό του Παρασκευά, ο οποίος θα αφηγηθεί για ποιο λόγο έφυγε ο Παρασκευάς από το χωριό».

Ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς είχε επιβεβαιώσει την πρόταση που του έγινε, σχολιάζοντας πως δεν θέλει να τραβά τα φώτα πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων.

«Πριν από μια ώρα μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά. Είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε ή αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ