Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν δεν τα βρουν πάντως με τα συνδρομητικά, υπάρχει και το κανάλι της Βενετίας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δικηγόρος Λιγνάδη : Προϊόν παραφιλολογίας οι αφίσες – Ο πελάτης μου φωνάζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών

Σε ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά ο δικηγόρος απάντησε: «Θα επανέλθουμε σε αυτό στο μέλλον. Ένας χρήστης που υπερβάλει και νομίζει ότι έχει καταλάβει και έχει κάνει ένα σχόλιο δεν είναι το ίδιο με αυτόν που οργανωμένα συκοφαντεί.

Δικηγόρος Λιγνάδη : Προϊόν παραφιλολογίας οι αφίσες – Ο πελάτης μου φωνάζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών | to10.gr

Για τις αφίσες με τον πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν αναρτηθεί στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε ο δικηγόρος του  τονίζοντας ότι πρόκειται για άστοχα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανέλαβε πως μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του πελάτη του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μέχρι σήμερα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους οποιαδήποτε κλήση από τις Αρχές για οποιαδήποτε καταγγελία.

Σε ερώτηση για τις αφίσες που αναρτήθηκαν σε σημεία της Αθήνας ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Εχουμε λάβει γνώση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από πληροφορίες φίλων και οι εικόνες από τις αφίσες έχουν αποτυπωθεί στα ΜΜΕ. Θεωρώ ότι είναι απότοκο του κλίματος αυτών των ημερών. Οι αντιδράσεις έρχονται από όλη αυτή την παραφιλολογία και τις αβάσιμες πληροφορίες που έχουν διακινηθεί. Ο πελάτης μου θεωρεί ότι είναι άστοχα υπερβολικά σχόλια σε σχέση με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες».

Σε ερώτηση αν θα κινηθεί νομικά ο δικηγόρος απάντησε: «Θα επανέλθουμε σε αυτό στο μέλλον. Ένας χρήστης που υπερβάλει και νομίζει ότι έχει καταλάβει και έχει κάνει ένα σχόλιο δεν είναι το ίδιο με αυτόν που οργανωμένα συκοφαντεί. Μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει στα χέρια μας οποιαδήποτε κλήση είτε από την εισαγγελία είτε κάποιο εξώδικο, κάποια αγωγή ή από τα όργανα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Δεν μπορώ να προδικάσω πώς θα λειτουργήσει η εισαγγελία. Ο πελάτης μου φωνάζει ότι είναι στη διάθεση των αρχών και των συναδέλφων του για να δώσει εξηγήσεις αν χρειάζεται.

Το περιστατικό το οποίο διακινείται το έχει αρνηθεί κατηγορηματικά. Είναι ένας άνθρωπος που βάλλεται πανταχόθεν με αθέμιτες και συκοφαντικές καταγγελίες. Δεν είναι χαρούμενος, αλλά έχει καθαρό μυαλό, οργανωμένη σκέψη, οργανωμένο λόγο και προετοιμάζει τις κινήσεις του. Αν κληθεί να δώσει στις αρχές ή στους συναδέλφους του εξηγήσεις ο κύριος Λιγνάδης θα σπεύσει, δεν θα πάει απλώς. Στη φήμη ότι έχει φύγει εκτός Ελλάδος λέω «όχι» με θαυμαστικό σαν της 28ης Οκτωβρίου. Ούτε καν από τα όρια του δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει» είπε ο κ. Νίκος Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα».

Σχολιάζοντας η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι όταν γίνει κάποια καταγγελία αυτή δεν κοινοποιείται απαραιτήτως στον δικηγόρο του φερόμενου ως θύτη, παρά μόνο όταν η υπόθεση πάρει τη δικαστική οδό και όταν το αποφασίσει η εισαγγελία.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από