Τα θαύματα κρατάνε λίγο : «Κυβίστηση» και ανατροπή στην υπόθεση Κιμούλη

Τα θαύματα κρατάνε λίγο : «Κυβίστηση» και ανατροπή στην υπόθεση Κιμούλη

Ολόκληρη συμμαχία στο πλάι του. Ποιοι είναι οι υπερασπιστές του

Ηθοποιός σπουδαίος. Δεν το αμφισβήτησε κανείς. Το κατά πόσο βέβαια ποιεί ήθος, είναι μια άλλη ιστορία. Και δυστυχώς εδώ στα μέρη μας τα έχουμε μπερδέψει. Είναι άλλο πράγμα ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Και άλλο κάποιος που απολαμβάνει προνόμια για όσα δεν είναι.

Και ο Γιώργος Κιμούλης, σύμφωνα με όλες τις καταγγελίες που υπάρχουν πια γύρω από το πρόσωπο του δεν είναι. Ούτε «δάσκαλος» του Θεάτρου. Ούτε καλός συνάδελφος. Πιθανότατα δεν είναι και καλός άνθρωπος. Διότι δεν είναι ένα και δύο τα παραδείγματα.

Οι αποκαλύψεις γύρω από την συμπεριφορά του σε συναδέρφους, και δη σε γυναίκες άφησε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Από ότι φαίνεται όμως, στην Ελλάδα κοροϊδευόμαστε. Σε λίγο θα πουν στις καταγγέλλουσες να ζητήσουν και συγγνώμη. Ποιοι; Μα το τάγμα υπεράσπισης του. Εκείνο που σκάει μύτη σιγά-σιγά. Αθόρυβα. Ο καθένας λέει κάτι, ελπίζοντας πως «πες, πες κάτι θα μείνει».

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, η Χριστίνα Παππά (!!!), ο Σταμάτης Γονίδης. Ακόμη και η Σταματίνα η Τσιμτσιλή που το πρωί θέλησε να τον εξαιρέσει από τους άλλους στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής «Στην περίπτωση Κιμούλη, θα πρέπει να σας πούμε ότι δεν ήρθε ακόμη η ώρα του να μιλήσει, όπως μας μετέφερε η ρεπόρτερ της εκπομπής μας». Τι λες ρε Σταματίνα; Ενημέρωνε μας, γιατί έχουμε ανατριχιάσει πότε θα εξηγήσει ο Κιμούλης γιατί έσπρωχνε κόσμο στη σκηνή, γιατί έκανε μπούλινγκ σε συναδέρφους του, γιατί το έπαιζε «φόβος και τρόμος».

Ο Κιμούλης δεν είναι «Θιασάρχης». Είναι αφεντικό. Με… δόντια. Ιδιοκτήτης θεάτρου. Ούτε στα… Γιάννινα θα πάει, ούτε στο Βαρθολομιό. Δεν είναι κάποιος που θα τον αγγίξει όπως φαίνεται σοβαρά αυτή η υπόθεση. Το «γιατί» είναι ένας ιστός που απλώνεται από μέρα σε μέρα. Εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ