Για κάποιους είναι απλά Τρίτη – Φωτογραφία ντροπή, υποχρεώνουν διανομείς να δουλεύουν με 30 πόντους χιόνι

Για κάποιους είναι απλά Τρίτη – Φωτογραφία ντροπή, υποχρεώνουν διανομείς να δουλεύουν με 30 πόντους χιόνι

Συνεχίζουν να δουλεύουν οι διανομείς παρόλο που η Αττική έχει «πνιγεί» στο χιόνι. Μεγάλη η εργοδοτική αυθαιρεσία στον συγκεκριμένο κλάδο, καθώς υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να βγαίνουν έξω για δουλειά ρισκάροντας τη σωματική τους ακεραιότητα.

Για κάποιους η έλευση της «Μήδειας», του χειρότερου μετεωρολογικού φαινομένου των τελευταίων 12 ετών στην Αττική σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι απλώς Τρίτη.

Έτσι έγινε προφανώς και στην περίπτωση διανομέα στα Εξάρχεια, που αναγκάστηκε να ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι του στην Μπενάκη, επειδή τον υποχρέωσαν να δουλέψει και σήμερα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι Τρίτη για τον εργοδότη του, που δεν ήθελε να χάσει τους καλούς του πελάτες. Είναι Τρίτη όμως και γι’ αυτόν που έδωσε την παραγγελία, που προφανώς σε ένα παράλληλο σύμπαν δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον espresso lungo του με μαύρη ζάχαρη.

Το περιστατικό, δυστυχώς όχι μεμονωμένο, έφερε στο φως ο συνάδελφος στην «Αυγή» Κώστας Παπαντωνίου, με ανάρτησή του στο facebook:

Οι καταγγελίες των χρηστών για εργοδοτική αυθαιρεσία στον συγκεκριμένο κλάδο είναι δεκάδες όπως επίσης και τα βιντεάκια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των social media τις τελευταίες ώρες.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ