Ραγδαίες εξελίξεις : Στην ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης

Ραγδαίες εξελίξεις : Στην ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη. Πριν από λίγο η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση της στα social media αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης-ηθοποιός πέρασε την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Μένει να δούμε αν βρέθηκε εκεί αυτοβούλως ή αν υπάρχει κάποιο ένταλμα που οδήγησε στη σύλληψη του.

Όπως και να έχει ο κλοιός έχει στενέψει γύρω από τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Οι καταγγελίες σε βάρος του για βιασμούς είναι διαδοχικές. Ακόμη ένας μάρτυρας κατέθεσε στον εισαγγελέα το βράδυ της Παρασκευής εις βάρος του, ο οποίος φέρεται ότι επιβεβαίωσε μέρος των καταγγελιών του 25χρονου σήμερα θύματός του, ότι τον βίασε σε ηλικία 14 ετών το 2010.

Είχε προηγηθεί και η κατάθεση μιας γυναίκας που φέρεται να έχει γνώση σημαντικών πληροφοριών σχετικών με την υπόθεση, Πρόκειται για τον μάρτυρα που επικαλείται στη μήνυση του ο 25χρονος, το δεύτερο πρόσωπο που έχει μηνύσει τον σκηνοθέτη, καθώς αναφέρει ότι ήταν στην παρέα των παιδιών στα οποία ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του. Εκεί τους προσέφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και πως ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ, ωστόσο δήλωσε σίγουρος για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου. Φέρεται να είπε ότι ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια, αν κρίνει κανείς από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Ο καταγγέλλων φέρεται να είναι ηθοποιός που τότε ήταν 14 ετών, προσεγγίστηκε από τον καταγγελλόμενο στην πλατεία Μεταξουργείου με τη υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο καταγγέλλων, που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να είναι και θύτης σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζει ότι ο Δ. Λιγνάδης τον βίασε στο σπίτι του ενώ ότι είχε δει και άλλους νεαρούς να πηγαίνουν εκεί.

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ