Πέτρος Φιλιππίδης : Η άγνωστη ιστορία από το παρελθόν του – Η πρώτη «πόρτα» που έφαγε λόγω bullying

Πέτρος Φιλιππίδης : Η άγνωστη ιστορία από το παρελθόν του – Η πρώτη «πόρτα» που έφαγε λόγω bullying

Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν μετατρέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε persona non grata για τον πολιτιστικό και όχι μόνο χώρο της Ελλάδας, νέες πληροφορίες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Με εκκωφαντικό τρόπο συνεχίζεται η αποκαθήλωση κάποιων από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της χώρας μας. Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη, νέες αποκαλύψεις έρχονται σε καθημερινή βάση στο φως της δημοσιότητας και ρίχνουν φως στη σκοτεινή δράση των εν λόγω ανθρώπων.

Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν μετατρέπει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε persona non grata για τον πολιτιστικό και όχι μόνο χώρο της Ελλάδας, νέες πληροφορίες βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Συγκεκριμένα, νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα Real News κάνει λίγο για ανάγωγες συμπεριφορές και εξαιρετικά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε σπουδαστές, οι οποίοι οδήγησαν τη διεύθυνση πολύ γνωστής δραματικής σχολής να διώξει, πριν από επτά χρόνια, τον έως τότε καθηγητή της Πέτρο Φιλιππίδη από το δυναμικό της.

Το ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης εκδιώχθηκε από την ίδια σχολή όπου δίδασκε, έπειτα από διαμαρτυρία σπουδαστών ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έκανε συζητήσεις «που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες» είναι ήδη γνωστό.

«Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ»

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι όμως είναι από την ίδια δραματική σχολή είχε εκδιωχθεί νωρίτερα, για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σπουδαστές και Π. Φιλιππίδης. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Real News, ο γνωστός πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης είχε εκδηλώσει κακή και απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον πολλών σπουδαστών, που έφταναν σε σημείο να διαμαρτυρηθούν εντονότατα στη διεύθυνση της σχολής, η οποία εν τέλει αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα, ακούγεται πως σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ». Αυτή ήταν και η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές…

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται «ταμπουρωμένος» στο δωμάτιό του, όπου αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, τη στιγμή που οι χρήστες του διαδικτύου δίνουν… το δικό τους στίγμα.

Σε  αντίθεση με τις άλλες σχολές, που ίσως επέλεγαν να συγκαλύψουν το γεγονός προκειμένου να κρατήσουν έναν καθηγητή – «όνομα» στο δυναμικό τους, η δραματική σχολή «Ίασμος» απέδειξε έμπρακτα, όπως και στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, ότι στηρίζει πάνω από όλα τους σπουδαστές της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ