Σπύρος Μπιμπίλας : «Ο δρόμος ανήκει στην δικαιοσύνη»

Σπύρος Μπιμπίλας : «Ο δρόμος ανήκει στην δικαιοσύνη»

Η κατάθεση και το υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος για την εξέλιξη της έρευνας

«Ο δρόμος ανήκει στην δικαιοσύνη» αρκέστηκε να αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας εξερχόμενος από την εισαγγελία Πρωτοδικών.

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα, στον εισαγγελέα ο οποίος έχει αναλάβει την έρευνα για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο κ. Μπιμπίλας είχε κληθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και να προσκομίσει στους εισαγγελείς που διεξάγουν την σχετική έρευνα τους φακέλους με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ από μέλη του και αφορούν σε σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση κάθε μορφής.

Οι φάκελοι αυτοί, αφού κατατέθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΕΗ, θα ερευνηθούν εξονυχιστικά ένας προς έναν από τους εισαγγελείς με στόχο να αποδοθούν ποινικές ευθύνες όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν.

Θα ξεκινήσει δηλαδή μια εις βάρος έρευνα από τη Δικαιοσύνη για κάθε μια από αυτές τις καταγγελίες με την κλήτευση των θυμάτων, των προσώπων που καταγγέλλονται αλλά και μαρτύρων.

Είναι ξεκάθαρο ότι η έρευνα αυτή της εισαγγελίας θα πάρει χρόνο, πλην όμως να καταλαμβάνει ένα ευρύ πεδίο, ήτοι τη διερεύνηση όλων των επίσημων μέχρι σήμερα καταγγελιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ