Πηνελόπη Αναστασοπούλου : «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου : «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη με τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκων, οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο της υπουργού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μάλιστα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό, αποκαλύπτοντας ότι γνώριζε τις φριχτές πράξεις που φέρεται ότι έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ εξήγησε γιατί βρίσκεται στη συγκέντρωση.

«Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

«Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης.

Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν κέραια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δες το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ