«Βόμβα» μαρτυρία από γνωστό τραγουδιστή «καίει» τον Λιγνάδη

«Βόμβα» μαρτυρία από γνωστό τραγουδιστή «καίει» τον Λιγνάδη

Ένας ακόμη μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη και πρόκειται για έναν γνωστό τραγουδιστή που έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική τέχνη.

Ένας ακόμη μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη και πρόκειται για έναν γνωστό τραγουδιστή που έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική τέχνη.

Αναλυτικότερα, ο εν λόγω τραγουδιστής εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας τις προηγούμενες μέρες και ζήτησε να καταθέσει. Υποστήριξε ότι γνωρίζει τον σκηνοθέτη, έχει επαφή, γνωρίζει πράγματα και πρόσωπα σχετικά με την υπόθεσή του και γι’ αυτόν τον λόγο έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα.

Φέρεται να μίλησε για την προσωπικότητα του κατηγορουμένου αλλά και να έδωσε στοιχεία που να έχουν σχέση με την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο. Και αυτή η μαρτυρία συμπεριελήφθη στη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης και να παραπεμφθεί στην ανακρίτρια.

Από εκεί και πέρα η ανακρίτρια χειρίζεται αποκλειστικά τον φάκελο με αυτές τις δύο αυτές μηνύσεις για βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Οποιαδήποτε νέα καταγγελία ή μαρτυρία φθάσει στις Αρχές θα ενσωματώνεται σ’ αυτήν την έρευνα. Αν υπάρξει άλλη μήνυση από κάποιο θύμα του γνωστού σκηνοθέτη τότε η μήνυση θα χειριστεί και θα ερευνηθεί από την Εισαγγελία και σε ενδεχόμενη άσκηση ποινικής δίωξης όλος ο φάκελος θα φθάσει στην ίδια ανακρίτρια.

Μπιμπίλας: Μην περιμένετε λεπτομέρειες, άνοιξε ο δρόμος για τη Δικαιοσύνη

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε την πρώτη του κατάθεση σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου.

Βγαίνοντας και συναντώντας τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αρκέστηκε να τονίσει ότι «μια φράση θα πω και τίποτε άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες. Ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η Δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα».

Η κατάθεση και το υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Μπιμπίλας, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος για την εξέλιξη της έρευνας όσον αφορά το αποκαλούμενο #metoo στον θεατρικό χώρο. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) με ανακοίνωση – κόλαφο, αναφέρει: «Δεν ξέρουμε αν είναι αρκετή η παραίτηση Μητσοτάκη, Μενδώνη».

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ