Μαζική παρέμβαση στα social media Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη υπέρ του Κουφοντίνα

Μαζική παρέμβαση στα social media Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη υπέρ του Κουφοντίνα

Στόχος της οργανωμένης, όπως προκύπτει από τη μαζικότητα, παρέμβασης είναι η άσκηση ασφυκτικής πίεσης προς τον ανώτατο πολιτειακό και πολιτικό παράγοντα της χώρας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μια πρωτοφανής δράση βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Facebook, με χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να παρεμβαίνουν μέσω σχολίων στον λογαριασμό της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χρήστες των social media -η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων με κόσμιο τρόπο- ζητούν από την κ. Σακελλαροπούλου και τον κ. Μητσοτάκη να λάβουν θέση για να μην έχει η χώρα τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας. Παράλληλα, πολλοί χρήστες καταγγέλλουν πως αναρτήσεις τους σχετικές με την υπόθεση του καταδικασθέντος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη λογοκρίνονται από το Facebook.

Στόχος της οργανωμένης, όπως προκύπτει από τη μαζικότητα, παρέμβασης είναι η άσκηση ασφυκτικής πίεσης προς τον ανώτατο πολιτειακό και πολιτικό παράγοντα της χώρας.

Η παρέμβαση στον λογαριασμό της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ξεκίνησε το μεσημέρι, με τα σχόλια κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας να ξεπερνούν τις 12.000. Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» πήρε ο λογαριασμός του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου υπάρχουν αντίστοιχα χιλιάδες σχόλια. 

Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτιση

Σημειώνεται ότι ο κρατούμενος διανύει την 48η ημέρα απεργίας πείνας και την τρίτη ημέρα απεργίας δίψας.

Πάντως, με διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, που εκδόθηκε μετά από αίτημα των γιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται, και με την παρέμβαση των αρχών, διατάχθηκε η χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων ώστε να σωθεί η ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ