Καθηγήτρια φέρεται να κακοποιούσε σ3ξουαλικά ανήλικο μαθητή – Σοκ στην κοινωνία της Αλαμπάμα

Καθηγήτρια φέρεται να κακοποιούσε σ3ξουαλικά ανήλικο μαθητή – Σοκ στην κοινωνία της Αλαμπάμα

Η καθηγήτρια αφέθηκε ελεύθερη, αφού πρώτα κατέβαλε «τσουχτερή» εγγύηση.

Μια καθηγήτρια γυμνασίου από την Αλαμπάμα συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου μαθητή.

Η Άστον Αλάνα Μακάλσκι ήταν καθηγήτρια πρώτης γυμνασίου στο Γυμνάσιο Brooks High από το 2017, σύμφωνα με το AL.com. Η παντρεμένη 26χρονη γυναίκα, πρώην μαζορέτα στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, εργαζόταν επίσης ως προσωπική προπονήτρια μαζορέτων. Είναι και η ίδια απόφοιτος του σχολείου στο οποίο δίδασκε.

Όμως η Μακάλσκι βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από τον Ιανουάριο, όταν και ήρθαν στην επιφάνεια οι πρώτες καταγγελίες ότι έκανε σεξ με μαθητή της.

Τον περασμένο μήνα, διώχθηκε με δύο κατηγορίες που σχετίζονται με σεξουαλικά αδικήματα και αφορούν μαθητή κάτω των 17 ετών. Παραδόθηκε μόνη της την Τετάρτη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους $50.000.

Το WAFF-TV αναφέρει ότι πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση σχετίζεται με υπάλληλο στο γραφείο του σερίφη της κομητείας. Για να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων, η υπόθεση της Μακάλσκι παραπέμφθηκε στην Πολιτειακή Υπηρεσία Ερευνών.

Αν καταδικαστεί, η Μακάλσκι κινδυνεύει ακόμη και μ 20 χρόνια κάθειρξης. Προς το παρόν δεν έχει δηλώσει ούτε ένοχη ούτε αθώα, ενώ τα έγγραφα της σύλληψής της δεν αναφέρουν κάποιον πληρεξούσιο συνήγορο υπεράσπισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ