ΣΥΡΙΖΑ : «Υπογραφή Μητσοτάκη στο πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο λοκντάουν»

ΣΥΡΙΖΑ : «Υπογραφή Μητσοτάκη στο πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο λοκντάουν»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας, εξαπολύοντας προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν, εξαιτίας της κατακόρυφης έξαρσης των κρουσμάτων του κοροναϊού τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας και ειδικά στην Αττική.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει βάλει τη χώρα εδώ και τέσσερις μήνες στο πιο παρατεταμένο και πιο αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου και προσθέτει ότι η κυβέρνηση «μετά από τέσσερις μήνες SMS, απαγορεύσεων κυκλοφορίας και λουκέτων, ανακοίνωσε πώς θα αντιμετωπίσει τη νέα έξαρση κρουσμάτων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι η κυβέρνηση πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση, «απαγορεύοντας τις μετακινήσεις για άθληση από δήμο σε δήμο, οι οποίες είχαν απελευθερωθεί για να μαζευτεί το φιάσκο της ποδηλατάδας του κ. Μητσοτάκη χωρίς μέτρα προστασίας στην Πάρνηθα και παρατείνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα κατά μία ώρα, η απαγόρευση της οποίας έχει δημιουργήσει κομφούζιο στα σούπερ μάρκετ».«

Σε ειρωνικό τόνο, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ξέρουμε εάν είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία ή ότι, τόσες μέρες, τα προαναγγέλλουν ως «έξυπνα»».

Τονίζεται, μάλιστα, πως ένα χρόνο μετά, «ο κ. Μητσοτάκης κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη, παρατηρεί ανέμελος το τρίτο κύμα της πανδημίας να επελαύνει και εν τέλει αρνείται να συμβιβαστεί με την αλήθεια: Ότι όσο δεν παίρνουν μέτρα για τους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπου στοιβάζονται οι πολίτες, όσο δεν συνταγογραφούν τα τεστ για να έχουμε ακριβή εικόνα της διασποράς και όσο δεν επιτάσσουν τις ιδιωτικές κλινικές για να συνδράμουν στο ΕΣΥ, τόσο θα συνεχίζεται η ασφυξία στα νοσοκομεία και η πανδημία θα παραμένει εκτός ελέγχου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ