Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε εις βάρος του Λιγνάδη

Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε εις βάρος του Λιγνάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το έτος 2018.

Νέα μήνυση για το κακούργημα του βιασμού, σε χρόνο που η καταγγελλόμενη πράξη παραμένει ποινικά «ενεργή» για τη δικαιοσύνη, κατατέθηκε σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου τέως καλλιτεχνικού διευθυντή Δημήτρη Λιγνάδη.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία  Πλημμελειοδικών Αθηνών και ήδη έχει διαταχθεί νέα προκαταρκτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο κατηγορούμενος  ηθοποιός-σκηνοθέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το έτος 2018.

Η καταγγελία αυτή έρχεται να προστεθεί στις δύο υπάρχουσες καταγγελίες για  ισάριθμους βιασμούς, με βάση τις οποίες ασκήθηκε σε βάρος του  Δημήτρη Λιγνάδη ποινική δίωξη και στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή στις φυλακές Τρίπολης καθώς κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Στο μεταξύ, καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για το παρελθόν του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Τα αιτήματα Κούγια και η επίσκεψη στην Τρίπολη

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια που τον επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι  σε «εξαιρετική κατάσταση».

«Το πρώτο πρόσωπο που έχει ανάγκη, εκτός από τους στενούς συγγενείς, είναι ο δικηγόρος του. Εγώ τηρώ αυτήν την ηθική και δεοντολογική υποχρέωση και για αυτό το λόγο ποτέ δεν εγκατέλειψα κάποιον» δήλωσε ο κ. Κούγιας έξω από τις φυλακές Τρίπολης, αποκαλύπτοντας εκείνη τη στιγμή ότι είχε λάβει 4 ανακριτικές πράξεις με τις οποίες του γνωστοποιήθηκε η προγραμματισμένη έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη.

«Είμαι ευτυχής που θα γίνει αυτή η έρευνα αλλά δεν γνωρίζω πως θα γίνει, αφού ο κ. Λιγνάδης είναι στη φυλακή της Τρίπολης. Θα ειδοποιήσω τώρα και τον αδελφό του. Εμείς είμαστε με τον κ. Λιγνάδη έτοιμοι να διευκολύνουμε την δικαιοσύνη σε ο,τι θέλει και πολύ φοβάμαι θα εκτεθούν ακόμα περισσότερο και αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος του» είπε ο συνήγορος του κ. Λιγνάδη. Ωστόσο, μια ώρα αργότερα με δύο αιτήματά του ζήτησε από την ανακρίτρια να μην διενεργηθεί η έρευνα την χθεσινή ημέρα, αλλά να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία έπειτα από συνεννόηση μαζί του.

Στο δεύτερο αίτημα προς την ανακρίτρια, ο συνήγορος του σκηνοθέτη την χαρακτηρίζει «προκατειλημμένη» και αναφέρει: «Τα νόμιμα αιτήματά μου θα πρέπει να έχουν απόλυτη προτεραιότητα, ώστε να ικανοποιηθούν, όπως επιτάσσει η νομολογία του ΕΔΔΑ, στο οποίο θα προσφύγουμε, Εσείς πράττετε το εντελώς αντίθετο, αποδεικνύοντας την προκατάληψή Σας, καθώς διενεργείτε ανακριτικές πράξεις που Σας υποδεικνύουν οι καταγγέλλοντες, αγνοώντας την ικανοποίηση των ανακριτικών πράξεων που αιτείται ο εντολέας μου δι’ εμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ