Νέα Φιλαδέλφεια : Επίθεση από χούλιγκαν στον Κώστα Τομπούλογλου

Νέα Φιλαδέλφεια : Επίθεση από χούλιγκαν στον Κώστα Τομπούλογλου

Επίθεση δέχτηκε από ομάδα χούλιγκαν ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας Κώστας Τομπούλογλου. Είχαν προηγηθεί απειλές στον αδελφό του Χάρη Τομπούρογλου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Επίθεση με σιδηρολοστό δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τομπούλογλου σήμερα (11/3) το απόγευμα έξω από το σπίτι του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Πολίτης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, κουκουλοφόροι είχαν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι του και του επιτέθηκαν με βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι επιτιθέμενοι φώναζαν συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ.

Την πληροφορία έδωσε και ο ίδιος ο Χάρης Τομπούλογλου, επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη της καρδιάς μας» με ανάρτησή του στο facebook.

Στο νοσοκομείο επισκέφτηκαν τον Κ. Τομπούλογλου, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λύσσανδρος Γεωργαμλής. 

Στοχοποίηση από «οπαδικές» ιστοσελίδες

Λίγες μέρες πριν ο Χάρης Τομπούλογλου είχε καταγγείλει «απειλές κατά της ζωής και της ακεραιότητάς του», ύστερα από δημοσιεύματα σε οπαδικές ιστοσελίδες που τον κατηγορούσαν ότι «έχει επιλέξει να κοντράρει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου».

Μάλιστα είχε δηλώσει με ανάρτησή του ότι: «Αύριο καταθέτω μήνυση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, για τα δημοσιεύματα και τις απειλές κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας, που κατακλύζουν από χθες το βράδυ γνωστά οπαδικά site, με την μορφή αναρτήσεων και σχολίων.

Διευκρινίζω για πολλοστή φορά ότι, όπως ξεκάθαρη από την αρχή είναι η θετική θέση μου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και την εύρυθμη λειτουργία του, άλλο τόσο είναι για μένα πρώτη προτεραιότητα η ουσιαστική προστασία του μοναδικού πνεύμονα της πόλης μας, του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Καμία απειλή δεν πρόκειται να με αναγκάσει να εγκαταλείψω τις αρχές μου.

Όσοι άμεσα ή έμμεσα κατασκευάζουν, αναδημοσιεύουν, ενθαρρύνουν ή προκαλούν τέτοια δημοσιεύματα και σχόλια, ευρισκόμενοι στο σκοτεινό παρασκήνιο των συμφερόντων που υπηρετούν, θα αντιμετωπίσουν εκτός από την δικαιοσύνη και την αποδοκιμασία των πολιτών της δημοκρατικής Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.»

Αμέσως μετά ο κ. Τομπούλογλου επανήλθε ανακοινώνοντας την κατάθεση της μήνυσης

«Κατετέθη σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, από εμένα και τους δικηγόρους μου, στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,

η μήνυσή μου,

ΚΑΤΑ:

1) Των ιδιοκτητών και των διαχειριστών των οπαδικών SITE:

α)«ΑΕΚ365»,

β)«enwsi.gr»,

γ)«SDNA»,

δ)«Orange-Κουρδιστό Πορτοκάλι,

2) Των σχολιαστών, στα δημοσιεύματα σε βάρος μου,

των ως άνω SITE και

3) Αυτών, οι οποίοι, με πειθώ και φορτικότητα επιδίωξαν την δημοσίευση, των σε βάρος μου αναρτήσεων, για παράβαση των άρθρων 46 παρ. 1, 184 παρ. 1, 361 παρ. 1 εδ. β’ και 333 παρ. 1 εδ. α΄ του Ποινικού Κώδικα.

Ήτοι:

Για διέγερση σε διάπραξη πλημμελήματος ή κακουργήματος, για εξύβριση, μέσω διαδικτύου και απειλή κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας-τελεσθείσες και διά παραλείψεως- και ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές. Επί της ως άνω μηνύσεώς μου διεξάγεται ήδη προανάκριση.

Νέα Φιλαδέλφεια, 2/3/2021

Χάρης Λ. Τομπούλογλου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ