Κοκαΐνη στα σαλόνια της Αθήνας – Συνελήφθη γνωστός σχεδιαστής και φωτογράφος

Κοκαΐνη στα σαλόνια της Αθήνας – Συνελήφθη γνωστός σχεδιαστής και φωτογράφος

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Συνελήφθησαν στην Αθήνα από τη δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας για διακίνηση κοκαΐνης ένας σχεδιαστής μόδας, ένας πιλότος και ένας φωτογράφος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους. Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη) και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο αλλοδαπός φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι και θα αποφασίσει για την τύχη του τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ