Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ στο λιμάνι του Πειραιά και ανησυχία για τον τελικό του Κυπέλλου!

Επεισόδια με οπαδούς της ΑΕΚ στο λιμάνι του Πειραιά και ανησυχία για τον τελικό του Κυπέλλου!

Περίπου 100 μαυροφορεμένοι επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ που ταξίδευαν για την Κρήτη και τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, στον οποίο όμως απαγορεύεται η παρουσία οπαδών!

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο Λιμάνι του Πειραιά σήμερα το απόγευμα. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα, περίπου 100 μαυροφορεμένοι άνδρες προσπάθησαν να επιτεθούν σε οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο λιμάνι με προορισμό την Κρήτη, για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ!

Οπως αναφέρεται όταν οι οπαδοί της Ενωσης βρίσκονταν στην στην πύλη Ε7 του Λιμανιού, περίπου 100 μαυροφορέμενοι διέκοψαν την κυκλοφορία στο ύψος του Αγ Διονυσίου και επιχείρησαν να κινηθούν κατά των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκονταν έξω από το πλοίο με κατεύθυνση τη Κρήτη, ωστόσο απωθήθηκαν από δυνάμεις της ΟΠΚΕ των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.

Η σύγκρουση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και εκείνων προσπάθησαν να τους επιτεθούν αποφεύχθηκε, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν και χρήση χημικών για να διαλύσουν ους συγκεντρωμένους, αλλά το περιστατικό προκαλεί μεγάλες απορίες.

Πρώτα από όλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά… ραντεβού οπαδών, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις από τους αρμοδίους, αναφορικά με το εάν ισχύει κάτι τέτοιο.

Επίσης, έχει μεγάλη σημασία να αποσαφηνιστεί για ποιον λόγο δεκάδες οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ αποφάσισαν να ταξιδέψουν για την Κρήτη. Ως γνωστόν Ο σαββατιάτικος τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού και AEK έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί μόνο με μαθητές. Αρα, εάν ισχύει ότι οι εν λόγω οπαδοί πηγαίνουν στο Ηράκλειο για το παιχνίδι, θα πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις από τους αρμοδίους. Ειδικά εάν πράγματι μπουν στο γήπεδο!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι μόλις το απόγευμα ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έκανε λόγο για την σοβαρή και επικίνδυνη πιθανότητα παρουσίας «χούλιγκαν με διαπιστεύσεις» στο παιχνίδι. Αρα θα είναι σημαντικό να δούμε και τι λέει το υπουργείο και η ΓΓΑ για το συγκεκριμένο σοβαρότατο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ