Απίστευτη περιπέτεια για παρουσιάστρια: Ο γείτονας επιτέθηκε στον αδελφό της με μαχαίρι!

Απίστευτη περιπέτεια για παρουσιάστρια: Ο γείτονας επιτέθηκε στον αδελφό της με μαχαίρι!

Έναν απίστευτο εφιάλτη βίωσε στο παρελθόν πασίγνωστη παρουσιάστρια η οποία διηγήθηκε ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό σε εμφάνισή της σε εκπομπή.

Αφού μίλησε για την καριέρα, την οικογένειά της, την καραντίνα και για άλλα πολλά η εν λόγω παρουσιάστρια θυμήθηκε και μία απίστευτη ιστορία που έζησε πριν από καιρό και στην οποία ενεπλάκη και ο αδελφός της.

Μάλιστα, παραλίγο να μαχαιρωθεί από έναν γείτονα που πήγε να του επιτεθεί.

Όπως διηγήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια όλα συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια, όταν εκείνη είχε ενοικιάσει ένα διαμέρισμα. Μία μέρα κλειδώθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και δεν μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι.

Η γειτόνισσα, μετά από αρκετή ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της εγκλωβισμένη άκουσε τις φωνές της μία γειτόνισσά της η οποία και κάλεσε τον αδελφό της παρουσιάστριας στο τηλέφωνο για να σπεύσει στο διαμέρισμα και να τη βοηθήσει.

Ο αδελφός της είχε κλειδιά και έτσι έσπευσε στο διαμέρισμα για να ανοίξει και να την… απεγκλωβίσει.

Μόνο που ένας άλλος γείτονας πέρασε τον αδελφό της για διαρρήκτη και την ώρα που εκείνος έμπαινε στο σπίτι, εμφανίστηκε μπροστά του με μαχαίρι απειλώντας τον.

Για αρκετή ώρα ο αδελφός της παρουσιάστριας προσπαθούσε να πείσει τον γείτονα για τις… αγνές προθέσεις του αλλά μάταια. Τελικά, μετά από πολλά παρακάλια και… αποδείξεις, ο αδελφός της έπεισε τον γείτονα και τελικά μαζί κατάφεραν να… σώσουν την παρουσιάστρια.

O λόγος για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία για κάποιους είναι η Κύπρια Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια εξιστόρησε την όλη περιπέτεια σε εμφάνισή της σε σατιρική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης. Λαχτάρησε και εκείνη και όλη η οικογένειά της. Ευτυχώς το όλο περιστατικό είχε αίσιο τέλος.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ