Κι όμως πήγαν στα… μπουζούκια εν μέσω lockdown – Τραγουδούσαν πασίγνωστα ονόματα

Κι όμως πήγαν στα… μπουζούκια εν μέσω lockdown – Τραγουδούσαν πασίγνωστα ονόματα

Άνδρες της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν στο νυχτερινό μαγαζί στη Λιοσίων που λειτουργούσε κανονικά, παρά το lockdown.

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι αρχές, όταν έκανα έφοδο σε νυχτερινό μαγαζί το οποίο λειτουργούσε κανονικά παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Άνδρες της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν στο νυχτερινό μαγαζί στη Λιοσίων που λειτουργούσε κανονικά, παρά το lockdown.

Όπως αποδείχθηκε τα μπουζούκια είχαν κανονικά πρόγραμμα με τραγουδίστρια και ζωντανή μουσική, διοργανώνοντας κυρίως κυρίως πριβέ πάρτι. Μέσα, εντοπίστηκαν περίπου 20 θαμώνες

Η έφοδος της αστυνομίας

Σε αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Star, φαίνονται οι άνδρες της ασφάλειας αλλά και της μονάδας ελέγχου αγοράς να βγάζουν τους θαμώνες από το μαγαζί, όπως μια νεαρή κοπέλα αλλά και μια τραγουδίστρια.

Η ειδική επιχείρηση στήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Άνδρες της μονάδας ελέγχου αγοράς προσποιήθηκαν τους πελάτες και μπήκαν στο μαγαζί λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Απ’ έξω υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά που περίμεναν να δοθεί το σήμα για να εισβάλουν.

Αμετανόητος ο υπεύθυνος

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου χαρακτήρισε το κορονογλέντι… prive, το οποίο όπως είπε στο MEGA ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής και θα διαρκούσε έως τις 10 το βράδυ.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αγανακτήσει όλοι με όλο αυτό το πράγμα που γίνεται. Ήταν ένα prive party το οποίο αποφάσισε ο ιδιόκτητης του χώρου να το διοργανώσουμε για κάποιους εκλεκτούς πελάτες του μαγαζιού. Δεν είχαμε λουλούδια, ήταν μια τραγουδίστρια που θα τραγουδούσε, όχι με ορχήστρα» υποστήριξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου» είπε μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως «ο χώρος αυτός είναι 300 ατόμων και τα δέκα άτομα μέσα με μάσκες και με αποστάσεις δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να κολλήσουμε κάτι. Γιατί φορούσαμε όλοι μάσκες και τα τραπέζια μεταξύ τους είχαν μια απόσταση δέκα ή ίσως 15 μέτρα».

Ερωτηθείς κάθε πότε γινόντουσαν πάρτι στο εν λόγω μαγαζί απάντησε «από τον Οκτώβρη ήταν η πρώτη βραδιά που ανοίξαμε χθες, γιατί τον Οκτώβρη μας είχαν ξανακλείσει το μαγαζί».

Τέλος, σε ερώτηση αν το έχει μετανιώσει απάντησε αρνητικά. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα γιατί δεν πήγα σε ένα χώρο χωρίς να έχω πάρει τα μέτρα, δεν θεωρώ ότι έγινε κανένα έγκλημα. Ήταν σαν να ήμασταν σε μια στάση μετρό» τόνισε εγώ… εξήγησε πως «είχαμε θερμόμετρο και θερμομετρούσε τους καλεσμένους».

Καλέσματα μέσω διαδικτύου

Στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook γίνονταν το τελευταίο διάστημα αναρτήσεις που προανήγγειλαν τη λειτουργία του, ενώ οι πελάτες ενημερώνονταν με μυστικά μηνύματα στο Facebook.

Μάλιστα, ανάρτηση ενός βίντεο που περιλάμβανε τον γνωστό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, προκάλεσε σύγχυση στο διαδίκτυο. Ο ίδιος ο τραγουδιστής απάντησε πως τα εν λόγω βίντεο είναι από εμφάνισή του στο μαγαζί τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και επιτρεπόταν η λειτουργία αυτών των καταστημάτων έως τα μεσάνυχτα.

Στο νυχτερινό κέντρο μπήκε λουκέτο, με στόχο να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι που βαφτίζονται από τους ανθρώπους του καταστήματος «prive γιορτές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ