Νέα ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη – Σοκάρει η περιγραφή της κακοποίησης από το θύμα

Νέα ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη – Σοκάρει η περιγραφή της κακοποίησης από το θύμα

Άλλη μία ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά την τρίτη μήνυση σε βάρος του για βιασμό.

Νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος του προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές της Τρίπολης, γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, μετά από τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του για βιασμό.

Η μήνυση που υποβλήθηκε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης για την προσωρινή του κράτηση προκάλεσε νέα δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη ο οποίος αρνείται όχι μόνον τον βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα και ζητά την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά από απολογία που ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης από τον προσωρινά κρατούμενο σκηνοθέτη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη η οποία και αξιολογείται.

Και αυτή η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη 19η τακτική ανακρίτριας ενώπιον της οποίας ο Δ. Λιγνάδης θα κληθεί σε απολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ