Κρήτη : Το τροχαίο δεν ήταν τροχαίο – Προσπάθησε να τον σκοτώσει

Κρήτη : Το τροχαίο δεν ήταν τροχαίο – Προσπάθησε να τον σκοτώσει

Όλα είχαν γίνει μέρα-μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει δρόμο στα Χανιά.

Απρόσμενη τροπή πήρε η έρευνα της Τροχαίας για την εξιχνίαση ενός τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός νεαρού στα Χανιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Το τροχαίο είχε γίνει μέρα-μεσημέρι, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Όμως, ο υπαίτιος οδηγός τον είχε εγκαταλείψει αβοήθητο και είχε εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι άνδρες της Τροχαίας μετά από έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός του τραυματία και είχε προσωπικές διαφορές μαζί του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η κατηγορία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ