Γιώργος Καραϊβάζ : Συγκεκριμένα πρόσωπα στο στόχαστρο της αστυνομίας (vid)

Γιώργος Καραϊβάζ : Συγκεκριμένα πρόσωπα στο στόχαστρο της αστυνομίας (vid)

Ποιοι έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Στο στόχαστρο της αστυνομίας φαίνεται να βρίσκονται συγκεκριμένα πρόσωπα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς φαίνεται «ανοίγουν στόματα» μέσα από τις φυλακές.

Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι εκτελεστές του προδίδει εμπειρία.

Υποθέσεις από το παρελθόν με κοινό τρόπο δράσης έχουν βγει από τα συρτάρια και ερευνώνται ξανά και ξανά. Πρώην γνώριμοι των αρχών έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση και λίγα λεπτά μετά  κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να μένουν στη χώρα μας.

«Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές, οι ηθικοί είναι στην Ελλάδα και Έλληνες. Ενόχλησε κάποιους που σχετίζονται με τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι οι αξιωματικοί έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και πληροφοριοδότες και μέσα στις φυλακές και εκτός.

«Δε φοβόταν τίποτα και κανέναν»

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ η δουλειά του τελείωνε μόλις περνούσε την πόρτα του σπιτιού του.
Δεν μιλούσε ποτέ στους δικούς του για τις υποθέσεις και τα ρεπορτάζ που αναλάμβανε και έφτανε μέχρι τέλους.

Όπως επεσήμαναν οι συγγενείς του μιλώντας στο STAR, ο άτυχος δημοσιογράφος δε αποκάλυπτε ποτέ τίποτα στα συγγενικά του πρόσωπα, κάτι που ανησυχούσε ιδιαίτερα τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ