«Πήγα στο μπάνιο, κοίταξα… χαμηλά και είδα σπέρμα» : Η μαρτυρία-σοκ για τον Λιγνάδη

«Πήγα στο μπάνιο, κοίταξα… χαμηλά και είδα σπέρμα» : Η μαρτυρία-σοκ για τον Λιγνάδη

Φοβερά πράγματα…

Πρόκειται για έναν από τους βασικούς εμπλεκόμενους στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο 25χρονος σήμερα Αιγύπτιος Αλί Εϊντχάν είναι αυτός που κατήγγειλε ότι, όταν ήταν ακόμη ανήλικος υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ελληνικού θεάτρου ενώ βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Μάλιστα, οι περιγραφές του προκαλούν κυριολεκτικά ανατριχίλα και τάση για εμετό… Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά περιγράφοντας τις στιγμές μετά το βιασμό του, όταν επέστρεψε δηλαδή σπίτι του και μπήκε κατευθείαν στο μπάνιο για να ξεπλύνει τη ντροπή του, διαπίστωσε πως στον π…ό του υπήρχε σπέρμα!

Ο Αλί , μιλώντας στον Τάσο Τέλογλου και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Special report», παρότι δεν έδειχνε το πρόσωπό του και εμφανίστηκε σαν μια σκοτεινή φιγούρα, οι κινήσεις, ειδικά των χεριών του και η γλώσσα του σώματος υποδήλωναν την ταραχή, την αμηχανία του. Αφηγήθηκε το πώς ξεκίνησαν όλα από τη βεράντα του προφυλακισμένου καλλιτέχνη. Όταν αφού του πρόσφερε σολωμό και αλκοόλ, του πρόσφερε και ένα τσιγάρο. Λίγα λεπτά αργότερα σωριαζόταν στον καναπέ ανίκανος να αντιδράσει.

«Στεκόταν από πάνω μου κι εγώ τον κοιτούσα στα μάτια. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα χέρια μου. Τότε αυτός γδύθηκε τελείως, έγειρε πάνω μου, έπιασε το κεφάλι μου και το έβαλε στο στόμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια ακόμα αποκάλυψη που προκαλεί σοκ είναι αυτή που έκανε λέγοντας ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, όταν του είπε πως θα τον καταγγείλει γι’ αυτό που του έκανε, ισχυρίστηκε πως πάσχει από καρκίνο στο λάρυγγα και θα πεθάνει!

«Ήθελα να αυτοκτονήσω, είχα πάρει ένα μαχαίρι και ήθελα να νιώσω άλλο πόνο από αυτόν που είχα στο κεφάλι μου», δήλωσε ο 25χρονος Αιγύπτιος ο οποίος μετά από αυτό το περιστατικό μετακόμισε στη Σουηδία με την οικογένειά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό του. Είχε όμως μια ακόμη επικοινωνία με τον Λιγνάδη όταν τον κάλεσε να τον ρωτήσει τι κάνει. Κι εκείνος τον ρώτησε πως πάει η μάχη του με τον καρκίνο…

Ο Αλί ακόμα και σήμερα παίρνει φάρμακα και παλεύει με την κατάθλιψη. βρήκε όμως το θάρρος, από τη Σουηδία όπου βρισκόταν, να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο και να προχωρήσει στη δεύτερη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη-ηθοποιού. «Ήμουν πολύ μικρός και το κατάπια μέσα μου βαθιά. Προσπάθησα να επιζήσω με αυτό χωρίς τη βοήθεια κανενός. Αν το μάθαινε ο πατέρας μου θα σκότωνε κι εμένα κι αυτόν», τόνισε.

Πηγή: patkiout.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ