Πού στήνονται τα κορωνοπάρτι για το Πάσχα – Ο τιμοκατάλογος για την ενοικίαση μίας βίλας

Πού στήνονται τα κορωνοπάρτι για το Πάσχα – Ο τιμοκατάλογος για την ενοικίαση μίας βίλας

Σύμφωνα με το MEGA οι τιμές για ενοικίαση ενός χώρου ξεκινούν από 250 ευρώ και φτάνουν στα 1.200 ευρώ.

Λαγονήσι, Μαραθώνας, Γλυφάδα, Βούλα, αλλά και τα Βόρεια Προάστια είναι μερικές από τις περιοχές όπου νέοι έχουν κάνει κρατήσεις για να διασκεδάσουν σε βίλες.

Σύμφωνα με το MEGA οι τιμές για ενοικίαση ενός χώρου ξεκινούν από 250 ευρώ και φτάνουν στα 1.200 ευρώ.

Η διοργάνωση και οι προσκλήσεις γίνονται μέσω social media, έτσι οι αρχές ξεσκονίζουν ηλεκτρονικά βήματα για να ανακαλύψουν παράνομα καλέσματα.

Εκατοντάδες νεαροί έχουν κάνει ήδη κρατήσεις σε πολυτελείς βίλες και σπίτια τις ημέρες του Πάσχα

Ανάρπαστες οι βίλες της Αττικής

Μάλιστα η πληρότητα στις βίλες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τις ημέρες του Πάσχα αγγίζει το 805% και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.

Στα πριβέ πάρτι το παρόν δίνουν και γνωστοί djs που έχουν μπει στο κόλπο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν τα σπασμένα από την κρίση του κορωνοϊού

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν τα εν λόγω κορωνοπάρτι υγειονομικές βόμβες.

Ένα έργο δύσκολο για την αστυνομία καθώς οι προσκλήσεις αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και οι καλεσμένοι μαθαίνουν τον τόπο των πάρτι μέσω sms ή viber αλλά και κλειστών ομάδων στα Social media.

Η αστυνομία τις ημέρες του Πάσχα πέρα από τον έλεγχο των μετακινήσεων καλείται να διαχειριστεί κάθε είδους καταγγελία ή πληροφορία για τυχόν οργανωμένα πάρτι σε νοικιαζόμενα κτίρια αποθήκες και υπαίθριους χώρους μέρη στα οποία πέρα από το ότι δεν τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας γίνεται και διακίνηση κάθε είδους ουσιών.

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται πολυτελέστατα σπίτια δέχονται δεκάδες τηλεφωνήματα για ενοικίαση ακόμα και για ένα βράδυ. Με το σκοπό προφανή. Πάρτι μέχρι το πρωί.

Ήδη οι αστυνομικοί ξεσκονίζουν εφαρμογές και σόσιαλ μίντια προκειμένου να ανακαλύψουν τα καλέσματα και να φτάσουν στα ίχνη των νεαρών που ρισκάρουν τη δημόσια υγεία για ένα πάρτι της βραδιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ